10 híresség, akik régen nem feleltek meg a hollywoodi szépségideáloknak

  • 1 hónap ago
  • 30988 Views
  • 0 2
10 híresség, akik régen nem feleltek meg a hollywoodi szépségideáloknak

Sok hírességnek be kell illeszkednie a szigorú Hollywoodi keretbe, hogy esélye legyen részt venni meghallgatásokon. A BrightSide úgy döntött, hogy olyan hírességeket mutat be, akik elég bátrak voltak ahhoz, hogy túllépjenek azon, amit a kritikusok mondtak.

Bebizonyították az egész világnak, hogy a kiváló megjelenés nagyon jó!

1) Benedict Cumberbatch

Benedict Cumberbatch

2010-ben, amikor Sherlock első epizódja megjelent a képernyőn, a producerek dühös támadásokat szenvedtek el a rajongóktól. Negatív kommentek: ,,Megígértél nekünk egy forró Scherlockot!” árasztották el az internetet. Szerencsére a karizmatikus Cumberbatch néhány epizód után belopta magát az emberi szívekbe. Ma mindenki csodálja ezt a jóképű fickót.

2) Meryl Streep

Meryl Streep

27 éves korában senki sem ismerte Merylt. Kipróbálta a főszerepet a King Kongban, de a producer negatívan értékelte Streepet. Azt mondta, Miért hívtátok meg? Túl csúnya! Meryl mély lélegzetet vett és azt mondta: „Sajnálom, hogy azt gondolod, hogy túl csúnya vagyok a filmedhez, de a véleményed egy a tengerben és én megtalálom a kedves dagályt.” Ma Meryl Streepnek 22 Oscar jelölése van.

3) Jessica Chastain

Jessica Chastain

Az egyik legszebb modern színésznő története meglehetősen hétköznapi: a meghallgatás során a ,,vörös haj” címet kapta, amely egy bizonyos elutasítás Hollywoodban. Azt mondták neki, hogy festesse be a haját és így egy tipikus szőke lány lesz belőle. A végén Chastain híressé vált különleges vörös haja miatt (is).

1 2 3 4