10 színész, akiből majdnem Bosszúálló lett

  • 2 év ago
  • 19876 Views
  • 1 1
10 színész, akiből majdnem Bosszúálló lett

Manapság különösen kívánatos dolog lehet a sztároknak közreműködni ezekben a filmekben, hisz a Marvel Studios filmjei nagyobb népszerűségnek örvendenek, mint valaha, így egyáltalán nem meglepő, hogy a sztárok gyakorlatilag minden követ megmozgatnak azért, hogy hősként vagy gonosztevőként, de részesei legyenek az egyre táguló képregényfilmes világnak.

(9) Joaquin Phoenix (Doctor Strange)

Joaquin Phoenix (Doctor Strange)

Mielőtt Benedict Cumberbatch elnyerte volna a legfőbb varázsló szerepét, Joaquin Phoenix tűnt a legesélyesebb befutónak a mágikus karakter eljátszására. Sokáig az a pletyka terjengett, hogy Phoenix azért utasította vissza a szerepet, mert semmibe veszi a szuperhősfilmeket, de ezt a híresztelést maga a színész is tagadta, hogy aztán nem sokkal később jöjjön a hír, mi szerint ő lesz Joker a 2019-ben érkező DC-filmben.

(10) Joseph Gordon-Levitt (Hangya)

Joseph Gordon-Levitt (Hangya)

Adrien Brody, Joseph Gordon-Levitt és Ewan McGregor is a jelöltek közt volt Scott Lang szerepére. Végül a forgatókönyvíró, Edgar Wright maga választotta ki Paul Rudd-ot a főszerepre, mert hasonlóan természetes karizmával rendelkezik, mint Scott Lang.

15 világsztár, akit sokat csúfoltak az iskolában a külseje miatt

(Források: mafab.hu és hu.ign.com)

1 2 3 4