10 színész, akiből majdnem Bosszúálló lett

  • 2 év ago
  • 19887 Views
  • 1 1
10 színész, akiből majdnem Bosszúálló lett

Manapság különösen kívánatos dolog lehet a sztároknak közreműködni ezekben a filmekben, hisz a Marvel Studios filmjei nagyobb népszerűségnek örvendenek, mint valaha, így egyáltalán nem meglepő, hogy a sztárok gyakorlatilag minden követ megmozgatnak azért, hogy hősként vagy gonosztevőként, de részesei legyenek az egyre táguló képregényfilmes világnak.

És mégis vannak olyan színészek, akiknek ez egyszerűen nem jött össze – vagy saját döntésből vagy egyéb okokból kifolyólag.

(1) Jake Gyllenhaal (Pókember)

Jake Gyllenhaal (Pókember)

Tobey Maguire majdnem visszamondta a második részben való szereplést, mert komoly hátfájdalommal küzdött, Jake Gyllenhaal már el is kezdett készülni a szerepre, de Maguire végül mégis vállalta a szerepet, habár a forgatás alatt is voltak nehézségei a háta miatt.

(2) Tom Cruise (Vasember)

Tom Cruise (Vasember)

Vasember szerepére meghallgatták Timothy Olyphantot, Nicolas Cage-et, sőt mi több, a második rész Justin Hammerjét alakító Sam Rockwellt is, de a szerep eljátszásához a legközelebb az akkoriban éppen a megítélését tekintve mélyponton lévő Tom Cruise került. Kevin Feige azóta bevallotta, hogy több alkalommal is leült beszélgetni Cruise-zal, de végül egyikőjük se érezte úgy, hogy ez a projekt összejöhet.

(3) Wesley Snipes (Fekete Párduc)

Wesley Snipes (Fekete Párduc)

A Fekete párduc mozifilm hosszú évek óta terítéken volt Hollywoodban. Olyannyira, hogy Wesley Snipes 1992-ben bejelentette, hogy megkezdődtek a mozi előkészületi munkálatai. A produkcióhoz maga Stan Lee is csatlakozott, de mivel nem győzte meg a forgatókönyv, 1996-ban végleg leálltak a munkálatok.

1 2 3 4