10 híresség, akik súlyos betegséggel élnek együtt

  • 2 hónap ago
  • 11670 Views
  • 2 0
10 híresség, akik súlyos betegséggel élnek együtt

Amikor megnézzük a különböző hírességek fényképeit, néha úgy gondoljuk, hogy az életük állandó csillogás és fényűzés. De ez egyáltalán nem igaz, mert még a bolygónk legsikeresebb emberei is küzdenek egészségügyi problémákkal.

Tudtad, hogy az Oscar-díjas Halle Berry 30 éve küzd a cukorbetegséggel? És azt, hogy Hugh Jackmannél bőrrákot diagnosztizáltak? Ez csak két példa arra, hogy a hírességeket is ugyanúgy érintik a betegségek, mint mindannyiunkat. Íme egy felsorolás, amiből megismerheted, hogy melyik sztár melyik betegséggel küzd már évek óta.

1) Halle Berry: cukorbetegség

10 híresség, akik súlyos betegséggel élnek együtt

Majdnem 30 évvel ezelőtt történt, hogy Halle Berrynél tragikus helyzet lépett fel. Berryt színészi karrierje kezdetén szállították kórházba, mert kómába esett a magas cukorszintje miatt. Akkor diagnosztizálták nála a cukorbetegséget, amit sokáig tartott elfogadni a 23 éves lánynak. A színésznő szerint minden nagy esemény után hosszú detox folyamaton kellett keresztül mennie, mert nehéz volt megállni a desszertek és az alkohol fogyasztás nélkül a különböző filmes gálákat, és bemutatókat. Ezért eldöntötte, hogy nem fog megingani, hanem egészséges életmóddal véget vet a kísértésnek. Halle Berry évek óta nem iszik alkoholt, és nagyon egészséges ételeket fogyaszt. Így válhatott anyává is 42 évesen, és azóta is korát meghazudtoló módon szuperül néz ki. Sokat edz és nagyon büszke a tökéletes testére.

2) Tom Hanks: cukorbetegség

10 híresség, akik súlyos betegséggel élnek együtt

Tom Hanks ugyanabban a helyzetben volt, mint Berry. A színész már több mint 20 éve küzdött a magas cukorszinttel, de az életmódja (a sok stressz és alváshiány) nem kedvezett ennek. Tom például egy-egy szerep kedvéért képes volt több kilót hízni vagy éppen fogyni… Ez pedig veszélyes. 2013 októberében Tom Hanks elismerte David Letterman showjában, hogy cukorbetegséget diagnosztizáltak nála. Miután ezt megtudta, úgy döntött, hogy lemond a rossz szokásairól, hogy a lehető legtöbb filmben csillogtassa meg a tudását a nézők előtt.

3) Pamela Anderson: Hepatitis C

10 híresség, akik súlyos betegséggel élnek együtt

Pamela Andersont 2002-ben diagnosztizálták Hepatitis C-vel. Pamela szerint a 90-es években a férjétől kapta el, amikor ugyanazt a tűt használták a tetoválásukhoz. A színésznő 13 éve kezelteti már a betegségét, és 2015-ben azt mondta, hogy egy új kísérleti kezelésnek köszönhetően sikerült teljes mértékben helyreállnia a máját.

1 2 3 4