11 befutott sztár, aki tiniként már szülő volt

  • 2 hónap ago
  • 19568 Views
  • 8 14
11 befutott sztár, aki tiniként már szülő volt

Bár a legtöbb celeb csak azután vállal gyereket, hogy befutott a karrierje, nem mindenki ugyanezt az utat követi. Fiatal felnőttként anyának vagy apának lenni nem egyszerű feladat, ugyanakkor nekik sikerült. A sikeres karrierhez vezető út tele van akadályokkal, hát még ha ezt gyerek mellett kísérli meg valaki!

4) Taylor Hanson

Taylor Hanson

Taylor Hanson egy fiúkból álló zenekar szoknyavadászából lett tini apa. 2002-ben. 19 évesen megszületett fia, Jordan Ezra Hanson. Natalie Anne Bryant, a férfi felesége csak 18 volt akkor. „Annyira izgatottak vagyunk, hogy családot alapíthatunk! Ezra a legjobb dolog az életünkben. Az élet és a művészet ezekről a pillanatokról szól”- nyilatkozta a zenész a sajtónak. Hanson volt az első a testvérei közül, aki apa lett, de biztosan nem ő az utolsó. A három fivérnek eddig összesen 12 gyermeke van.

5) Jourdan Dunn

Jourdan Dunn

Jourdan Dunn-t ma sikeres modellként tartjuk számon. Dunn mindössze 18 éves volt, amikor rádöbbent, hogy várandós a kisfiával, Riley-val. Dunn a Vogue-nak úgy nyilatkozott, hogy a terhessége legnehezebb pontja az volt, amikor édesanyjával közölte a hírt, aki rendkívül mérges és ideges lett Jourdan-re. „Engem is fiatalon szült az anyám, és nem akarta, hogy olyan küzdelmet kelljen átélnem, mint neki.” Dunn tudta, hogy fiatal lányként nem lesz könnyű boldogulnia, de úgy döntött, bevállalja. Riley sarlósejtes vérszegénységben szenvedett, így alapos vizsgálatokra kellett járnia, Dunn-nek azonban nagy segítségére volt az édesanyja, aki segített felnevelni a fiút. „A fiam folyamatosan motivál. Én vagyok a hangja, én vagyok az életútja. Kell valaki, aki ösztönöz. Riley mindig a megfelelő irányba terel. Mindig is ambiciózus voltam, de most sokkal jobban tudok összpontosítani. Sokkal keményebben dolgozom”- nyilatkozta Dunn.

6) Tom Jones

Tom Jones

Tom Jones brit énekesnek altatókra lett teremtve a hangja, talán pont azért, mert ezt fiatalon már sokat gyakorolta. 16 évesen otthagyta az iskolát, majd egy év múlva feleségül vette gyerekkori szerelmét, Melinda Trenchard-ot. Egy hónappal az esküvőjük után megszületett fiuk, Mark. Jones ekkor még alig kezdte el zenei karrierjét. Kenyérkeresőként egy papírgyárban dolgozott, várva a nagy áttörést. Nem sokkal Mark születése után otthagyta a munkáját, és a Tommy Scott and the Senators nevű helyi bandában kezdett el énekelni. Ahogyan azt mondani szokták, a többi történelem.

1 2 3 4