12 egykori világsztár, aki eltűnt az éterben

  • 3 hónap ago
  • 194371 Views
  • 14 11
12 egykori világsztár, aki eltűnt az éterben

Egy sztár számára semmiképpen sem győzelem, ha a feledés homályába kerül. Ez egy súlyos teher, amit nehéz letenni.

4) Mary-Kate és Ashley Olsen

(Kettőn áll a vásár, 1995)

Mary-Kate és Ashley Olsen

A húsz évvel ezelőtti Kettőn áll a vásár című gyerekfilm után az egész világ becézgette őket. Legutolsó közös filmjük, a 2004-es New Yorki-i bújócska volt, mely bedobta volna őket a felnőtt filmek világába. Balszerencséjükre elúszott a lehetőségük a sikeres színésznői karrierre. Divattervezőként azonban megállták a helyüket. Nem mellesleg ők alkotják a világ leghíresebb ikerpárját. Az Olsenek kora még nem ért véget: esélyes, hogy húguk, Elizabeth meghódítja Hollywood-ot.

5) Jason Mewes

(Jay és néma Bob visszavág, 2001)

Jason Mewes

A Jay és néma Bob visszavág című közismert film hosszú hajú Jay-ét nem más, mint Jason Mewes játszotta. Kiderült, hogy barátja, Kevin Smith rendező révén került be a szereplőgárdába (Smith maga is megjelenik a filmben mint Bob). A rendező megpróbálta megmenteni a barátját a drogfüggőségből is azáltal, hogy újabb szerepeket igyekezett találni neki (többek között a Dogma a Shop-stop mellékszereplőiként). Mewes más rendezők alkotásaiban is felbukkant, de mindig az a bolondos Jay maradt.

6) Carrie-Anne Moss

(Mátrix, 1999)

Carrie-Anne Moss

A Mátrix trilógiától kezdve Carrie-Anne Moss keresett színésznővé vált. Tanúi lehettünk színészi tehetsége kibontakozásának a Mementóban és a Csokoládéban is. Sok ismert színész visel napszemüveget az utcán- nyilván a paparazzik ellen védekezve. Moss leszokott erről, miután így könnyebben felismerték, mint amikor nem hordta. Valahogy azonban a kemény hacker lány Moss olyan erős és meghatározó alakítása volt, melyet nehezen tudott felülmúlni más szerepeivel. Reméljük, egyszer sikerül neki a nagy áttörés.

1 2 3 4