10 híres színész, aki csak a pénzért vállalta el híres szerepét

  • 3 hónap ago
  • 10139 Views
  • 0 0
10 híres színész, aki csak a pénzért vállalta el híres szerepét

A színészet se szórakozás, hanem munka, ami egyet jelent azzal, hogy az embernek azt a feladatot is el kell végeznie, ami nincs az ínyére, ha szeretne fizetést kapni. Erről általában nem beszélnek a sztárok, ám tíz híresség bevallotta, hogy melyik filmje esetében vállalta csak a pénzért a szerepet.

7) Kareem Abdul-Jabbar – Airplane! (1980)

10 híres színész, aki csak a pénzért vállalta el híres szerepét

Jerry Zucker, az egyik rendező elmesélte, hogy amikor felajánlották a szerepet a színésznek, akkor harmincezer dollárt kapott volna Abdul-Jabbar, akinek az ügynöke harmincötezerre tornázta fel az összeget, ugyanis ennyibe került az a keleti szőnyeg, amit a színész meg akart venni. A szőnyeg tulajdonképpen egy műalkotás volt, tehát nem hétköznapi használatra alkották. Zucker azt hitte, hogy az ügynök csak viccel, de kiderült, hogy ez a legkreatívabb érv, amit valaha bértárgyaláson hallott. Később meglátták a Time magazinban, hogy Abdul-Jabbar tényleg egy harmincötezer dolláros szőnyeg előtt pózol.

8) Jackie Chan – Csúcsformában 1-3. (1998-2007)

Csúcsformában (1998)

A színész elárulta, hogy általában azért vállal el egy szerepet, mert szeretne azzal közölni valamit, ám a Csúcsformában trilógia esetében csak a pénz miatt csinálta, ezért nem is igazán szerette. A filmet Európában és Amerikában is rengetegen látták, Chan pedig 2014-ben a negyedik részről tárgyalt.

1 2 3 4