A 90-es évek sztárjai, akiket ma már képtelenség lenne felismerni

  • 3 hónap ago
  • 70170 Views
  • 4 12
A 90-es évek sztárjai, akiket ma már képtelenség lenne felismerni

A sztárok sem különböznek tőlünk. Rengetegen küzdenek az öregedés problémáival, és egy színésznek különösen fontos a megjelenése, sokan műtétekkel és egyéb módokon igyekszenek elodázni az elkerülhetetlent.

(9) Jodie Sweetin (Stephanie)

Jodie Sweetin (Stephanie)

Jodie Sweetin 1982. január 19-én született Los Angeles-ben.1987 óta színészkedik. A legtöbben a Bír-lak (Full house)című sorozatból ismerik, ahol Stephanie szerepét játszotta. Ezután még több filmben is kapott kisebb szerepeket. Jelenlegi férje Morty Coyle, akivel 2009-ben házasodott össze. Két kislánya van, Zoe és a 2010-ben született Beatrix.

(10) Tiffani Thiessen (Valerie)

Tiffani Thiessen (Valerie)

Tiffani Thiessent 1987-ben, 13 évesen koronázták Miss Junior Americává, majd egy évvel később a Teen magazin modellkereső versenyét is megnyerte. A sikertől fellelkesülve jelentkezett egy akkor induló tinisorozat egyik szerepére. A bájos lánykát Aaron Spelling is felfedezte, így az hamarosan egy újabb sulisorozatban találta magát. Ez volt a Beverly Hills 90210, ahol a rosszindulatú Valerie szerepében domboríthatott. A sorozat befejeztét követően egész estés filmekben próbálta megmutatni tehetségét, de a kritikusok mindannyiszor borzalmasan lehúzták. Persze azért jó néhány B-kategóriás filmet – Eltemetett titkok, Az idegen, akivel élek – leforgatott, majd újra a sorozatok világában találta magát.

Már 87 éves is elmúlt Robert Redford – A jóképű színész a mai napig remekül tartja magát

//Spencer//

1 2 3 4