A 90-es évek sztárjai, akiket ma már képtelenség lenne felismerni

  • 3 hónap ago
  • 70173 Views
  • 4 12
A 90-es évek sztárjai, akiket ma már képtelenség lenne felismerni

A sztárok sem különböznek tőlünk. Rengetegen küzdenek az öregedés problémáival, és egy színésznek különösen fontos a megjelenése, sokan műtétekkel és egyéb módokon igyekszenek elodázni az elkerülhetetlent.

(7) Macaulay Culkin (Kevin)

Macaulay Culkin (Kevin)

Macaulay Carson Culkin (New York, 1980. augusztus 26. –) amerikai színész és zenész. Legismertebb alakításait gyerekszínészként nyújtotta, a Reszkessetek, betörők!, a Reszkessetek, betörők! 2. – Elveszve New Yorkban és a Richie Rich – Rosszcsont beforr című filmek főszereplőjeként. Pályafutása csúcsán a legsikeresebb gyerekszínésznek tartották Shirley Temple óta. Ezt erősíti meg az, hogy a VH1 csatorna Minden idők 100 legnagyobb gyerek sztárja között a második helyet foglalja el. A 37 éves színész két éve él boldog párkapcsolatban az egykori tinisztár Brenda Songgal.

(8) Leonardo DiCaprio (Jack)

Leonardo DiCaprio (Jack)

Leonardo Wilhelm DiCaprio (Los Angeles, Kalifornia, 1974. november 11.) Oscar-díjas és többszörös Golden Globe-díjas amerikai színész. Világhírnevet a Titanic című film főszerepével nyert, ezenkívül olyan további sikeres produkciókban játszott, mint a Rómeó + Júlia, a Kapj el, ha tudsz, az Aviátor, A tégla, az Eredet, a Viharsziget, a Véres gyémánt, A nagy Gatsby, A Wall Street farkasa vagy A visszatérő. Az utóbbi időkben Martin Scorsesével dolgozott együtt több filmen is, hasonlóan ahhoz, ahogy karrierje kezdetén Robert De Niro is gyakran forgatott a rendezővel. DiCaprio neves környezetvédelmi aktivista is, az egyik legkiemelkedőbb élharcosa a klímaváltozás ellen szorgalmazott lépéseknek. 2014-től az ENSZ békekövete. A 2016-ban bemutatott alkotása az Özönvíz előtt, amely az utóbbi időben az egyik legnézettebb dokumentumfilm lett.

1 2 3 4