10 sztár, akik szüleikkel forgattak egy filmben

  • 3 hónap ago
  • 2175 Views
  • 0 1
10 sztár, akik szüleikkel forgattak egy filmben

Közismert tény, hogy Hollywood tele van színészcsaládokkal. Gondoljunk csak Martin Sheenre és a fiaira, Charlie Sheenre és Emilo Estevezre, Jon Voightra és lányára Angelina Joliera, vagy a sok Douglas, Hemsworth- és Skarsgård-rokonra, akik nélkül manapság egyetlen valamire való blockbuster sem készülhet el.

7) Charlie Sheen, Martin Sheen másik fia

10 sztár, akik szüleikkel forgattak egy filmben

Carlos Irwin Estévez, ismertebb nevén Charlie Sheen szintén az apja nyomdokaiba lépett. Eme döntés leglátványosabb eredménye az 1987-es Tőzsdecápák volt Oliver Stone rendezésében, ahol nagyon erősek lettek a családi jelenetek, hiszen a régi vágású melós apát és a legmenőbb Wall Street-i brókert, az ördögi Gordon Gekkót példaképévé választó fiút a már akkor is balhés életű (erről bővebben itt írtunk) Charlie Sheen alakította. De ezen kívül még nyolc másik közös filmjük is volt, például az 1988-as Gátlástalanul, az 1990-es A megtörhetetlen vagy az 1998-as Levél a halálsorról.

8) John David Washington, Denzel Washington fia

10 sztár, akik szüleikkel forgattak egy filmben

Bár még csak néhány filmet tudhat a háta mögött, a 37 éves egykori NFL-játékos, John David Washington egyre ismertebb hollywoodi sztár a saját jogán is, és nemcsak azért, mert Denzel Washington az apja. A nagy áttörést Spike Lee BlacKkKlansman című filmjével érte el, ami rengeteg díjat hozott neki, de Christopher Nolan agyeldobós sci-fije, a Tenet bemutatója előtt, alatt és után is sorra adta az interjúkat a rangos magazinoknak. Érdekesség, hogy John David Washington a legelső szerepét már 8 éves korában megkapta: az 1992-es Malcolm X-ben diákként tűnt fel a vásznon a kedves papa mellett. Denzel Washington 2010-es posztapokaliptikus filmjében, az Eli könyvében ugyan nem szerepelt, de producerként felkerült a stáblistára.

1 2 3 4