10 sztár, akik szüleikkel forgattak egy filmben

  • 3 hónap ago
  • 2176 Views
  • 0 1
10 sztár, akik szüleikkel forgattak egy filmben

Közismert tény, hogy Hollywood tele van színészcsaládokkal. Gondoljunk csak Martin Sheenre és a fiaira, Charlie Sheenre és Emilo Estevezre, Jon Voightra és lányára Angelina Joliera, vagy a sok Douglas, Hemsworth- és Skarsgård-rokonra, akik nélkül manapság egyetlen valamire való blockbuster sem készülhet el.

4) Jaden Smith, Will Smith és Jada Pinkett Smith fia

10 sztár, akik szüleikkel forgattak egy filmben

Jaden Smith-t manapság mindenki úgy ismeri, mint a furcsa raszta srác, aki vicces videókat posztol az Instagramon és hülyeségeket ír a Twitteren. Mégis sikeres, mint színész, ami persze nem meglepő, elvégre Will Smith és Jada Pinkett Smith fia. Jaden Smith ráadásul már többször szerepelt együtt az apjával a filmvásznon: emlékezetes volt a debütálása a 2006-os A boldogság nyomában című filmben (ahol gyakorlatilag ellopta a show-t Hollywood egyik legnagyobb sztárja elől), később pedig vállt vállnak vetve küzdöttek együtt M. Night Shyamalan A Föld után című sci-fijében is. Jaden Smith persze nemcsak az apja oldalán szokott felbukkanni, legutóbb az Egy év az élet című filmben láthattuk.

5) Emilio Estevez, Martin Sheen fia

10 sztár, akik szüleikkel forgattak egy filmben

Emilio Estevez ugyanúgy az apja, Ramón Antonio Gerardo Estévez, azaz Martin Sheen mesterségét választotta magának, ahogy a három évvel fiatalabb öccse, Charlie Sheen is: színészek lettek. A híres família származását tévesen spanyolnak jelölik, valójában a felmenőik galiciaiak, akik egy Spanyolország északnyugati csücskében élő, a portugálokhoz közel álló újlatin népcsoport tagjai. Ezek az európai gyökerek olyannyira fontosak voltak az Estevez-Sheen családnak, hogy Martin Sheen és Emilio Estevez együtt forgatták le a 2010-es Vándorút című filmet, amiben végigjárják a híres spanyolországi zarándokutat, az El Caminót, melynek végállomása, Santiago de Compostela pont Galicia tartományban, Martin Sheen apjának, Francisco Estévez Martineznek a szülőföldjén van. De Martin Sheen és Emilio Estevez ezen kívül négy másik filmet is forgatott közösen, ráadásul a kis Emilio levélkézbesítő fiúként már az Apokalipszis mostban is benne lett volna, csak végül Coppola kivágta a jelenetét.

6) Dakota Johnson, Don Johnson és Melanie Griffith lánya

10 sztár, akik szüleikkel forgattak egy filmben

Dakota Johnson ma leginkább arról ismert, hogy ő alakította Anastasia Steele-t A szürke ötven árnyalata című bestseller filmadaptációjában és annak folytatásaiban. Pedig rengeteg másik produkcióban is szerepelt már onnantól kezdve, hogy 10 évesen feltűnt a Tűzforró Alabamában, ahol Melanie Griffith egyik lányát alakította. A szerep illett is rá, hiszen Dakota Johnson történetesen Melanie Griffith lánya. Az első filmszerepe a színésznő több mint egy évtizedig kerülte a rivaldafényt, hogy befejezhesse az iskolát, utána viszont igencsak látványos volt a visszatérése Hollywoodba, és a 2015-ös A szürke ötven árnyalata óta szinte minden évben kijött tőle egy újabb film.

1 2 3 4