12 sztár, akiről biztosan nem tudtad, hogy emberrablás áldozatává vált

  • 4 hónap ago
  • 48149 Views
  • 7 9
12 sztár, akiről biztosan nem tudtad, hogy emberrablás áldozatává vált

A hírnév gazdaggá tesz, ez nem kétség. Mindenből a legjobbat kapod, ugyanakkor a pompa és a luxus mellett potenciális veszélyek is fenyegetnek, legyen szó orvtámadásról vagy emberrablásról.

Sok celeb élt más át borzalmas perceket ilyen emberek fogságában, mely pillanatok örökké az emlékezetükben maradnak. Íme 12 sztár, akit tényleg elraboltak.

1) Kim Kardashian, párizsi rémálom

Kim Kardashian

Amikor Kim Kardashian a párizsi divathétre ment, nem sejtette, hogy igazi rémálomban lesz része. Amikor ugyanis a hotelszobájában egyedül volt, betörök jutottak be hozzá. Rendőröknek adták ki magukat, és arra kényszerítették a portást, hogy nyisson ajtót. Azután Kim-et megkötözték a fürdőkádban, és betömték a száját, míg a holmiját átkutatták, és az értékeit elvitték. Kim-et annyira megviselték a történtek, hogy másnap elhagyta Párizst.

2) Alex Band, kétes emberrablás

Alex Band

2013-ban a Calling Band fronténekesét erőszakosan megtámadták Michigan-ben egy zenei fesztiválon és elrabolták. Fegyverrel kényszerítették, hogy hagyja el a helyszínt. A pénzéért rabolták el, majd megverték és súlyosan megsebesítették. Később a vonatsínekre dobták, amikor ezt mondta elrablóinak: „Nemrég tudtam meg, hogy apa leszek. Nem menjetek el a gyilkosságig, mert azzal árvává tesztek egy gyermeket.”

3) Jeremy London, bizarr eset

Jeremy London

Jeremy London-t 2010ben rabolták el, miközben az úton az autója lapos gumiját cserélte. Az emberrablók úgy tettek, mintha segítenének neki, majd fegyverrel kényszerítették. A környékre vitték, ahol alkohol és drog vásárlására, majd elfogyasztására kényszerítették. Abban az időben a színészről lehetett tudni, hogy függő. Annak ellenére, hogy elengedték, míg el nem kapták a nyomorgatóit, sokan nem hitték el London hihetetlen történetét. Azt állították, hogy a színész ivott, és önként ment bele a játékba.

1 2 3 4