14 keresztény híresség, akik nyíltan vállalják az Istenbe vetett hitüket

  • 5 hónap ago
  • 17494 Views
  • 2 3
14 keresztény híresség, akik nyíltan vállalják az Istenbe vetett hitüket

Ezek a színészek, énekesek, és atléták büszkén hirdetik hogy Istenbe vetett hittel élnek minden nap. Az elmúlt évtizedben Hollywood legnagyobb csillagai beszámoltak hitükről, néhány esetben pedig Isten hiányáról az életükben. Sok színész, zenész és sportoló elmondta, hogy sikerre tudják vinni a napjaikat Istenbe vetett hitük miatt.

Chris Pratttól Carrie Underwoodig, Tom Hanksig, ezek a keresztény hírességek nyíltan vallják meg hitüket, és igen inspiráló részleteket osztottak meg az Istennel való kapcsolatukról.

1) Tom Hanks

9) Tom Hanks

Tom Hanks katolikus és mormon háttérből érkezett, tizenéves éveiben „Biblia-evangélikusnak” nevezte magát. Később csatlakozott a görög ortodox egyházhoz, mielőtt még feleségül vette Rita Wilsont. Máig járnak templomba.

2) Chris Pratt

Chris Pratt

Chris Pratt tizenéves korától vallja magát kereszténynek. Amikor a 2017-es Teen Choice Awards-on elnyerte a díját, azt mondta: „Nem lennék itt, ezzel a könnyedséggel és kegyelemmel, amit szívemben érzek, az én Uram és megmentőm, Jézus Krisztus nélkül.” Újabban írt egy kedves Instagram-bejegyzést a menyasszonyához, Katherine Schwarzeneggerhez, ahol azt mondta, büszke arra, hogy „bátran hitben él.”

3) Jane Fonda

Jane Fonda

Jane Fonda a Grace és Frankie című sorozat sztárja, híres színésznő, blog posztban osztotta meg a Keresztény utazásait, melyben a következőket tette közzé: Most hogy a hatodik évtizedemet fejeztem be sok munkával a hátam mögött, úgy érzem kiteljesedtem és tudom hogy Isten cselekedte mindezt bennem.

4) Mark Wahlberg

Mark Wahlberg

Mark Wahlberg a Relevant magazinnak adott interjúban elmondta hogy a sikeres keresztény életét a Hollywood-i sikerei támasztják alá. Elmondásai szerint a hite és a családja a legfontosabbak az életében, mert ezek teszik lehetővé, hogy sikeres legyen az élet más területein.

1 2 3 4