22 híres sztárpár, akik évtizedek óta vannak együtt

  • 6 hónap ago
  • 24747 Views
  • 4 3
22 híres sztárpár, akik évtizedek óta vannak együtt

A karrier és a családi kötelezettségek nyomása alatt házasságban élni és elmélyíteni a kapcsolatot enyhén szólva is mission impossible. Képzeld el mindezt úgy, hogy milliók figyelik árgus szemmel minden mozdulatodat, nem beszélve a paparazzikról. Igen, a legtöbb híres hollywood-i pár hétköznapjaiba csöppentél. Nem csoda, hogy az ilyen kapcsolatok zöme tiszavirág-életű. Szerencsére a kivételek erősítik a szabályt.

Tom Hanks és Rita Wilson házassága például kiállta az idő próbáját. Victoria és David Beckham azóta együtt vannak, hogy még csak Posh-ként, valamint Beck-ként ismerték őket. Sarah Jessica Parker még azelőtt ment hozzá Matthew Broderick-hez, hogy a Szex és New York című sorozat elindult. Jöjjön most egy lista 22 kedves párról, akik összekötöttük az életüket, reméljük örökre.

1) Emily Blunt és John Krasinski

Emily Blunt és John Krasinski először 2008-ban találkoztak. Két évvel később már az esküvőjüket ünnepelték Lake Como-ban. Immár két lány, Hazel és Violet boldog szüleinek mondhatják magukat.

Emily Blunt és John Krasinski

2) Matthew Broderick és Sarah Jessica Parker

Bár Parker randizgatott Robert Downey, Junior-ral 1984 és 1991 között, Matthew Broderick volt az, aki igazán lenyűgözte. A színásznő testvére mutatta be őket egymásnak egy szűk színházi társaságban, és onnantól kezdve nem volt megállás: 1997. május 19-én házasodtak össze és mára három gyermekük van.

Matthew Broderick és Sarah Jessica Parker

3) Luciana Barroso és Matt Damon

A pár első emlékezetes találkozása 2003-ban, egy Miami-ban működtetett bárban történt, ahol Barroso bárpultosként dolgozott, míg Damon a Túl közeli rokon című film forgatása miatt volt ott. Két év találkozgatás után egy csendes ceremónia keretében esküdtek örök hűséget egymásnak. Négy lányt nevelnek, akik közül az egyik Barroso első házasságából született. „Szerencsés vagyok, hogy megtaláltam a feleségemet”- nyilatkozta a több mint egy évtizedes kapcsolatukról.- „A legtöbb dolgot nem én irányítom. Ezt úgy értem, ahogyan azt apám a hétvégén megfogalmazta nekem: Isten kegyelme, mert egyszerűen nem lehet az ember ilyen szerencsés.”

Luciana Barroso és Matt Damon

4) Julia Louis-Dreyfus és Brad Hall

Julia Louis-Dreyfus és férje, Brad Hall, június 25-én ünnepelték a 29. házassági évfordulójukat. A Seinfeld sztár posztolt egy Instagram fotót a nagy napról: egy 80-as évek stílusában megvarrt köpenyben áll férje társaságában. „29 éve ma. Jó választás. #így tovább.” Míg ez utóbbi kifejezés lehet egy szemtelen utalás a Brexitre, inkább egy kedves bólintás a sok-sok éve töretlenül megvalósuló összetartozásra, mely igen nagy teljesítménynek számít Hollywood berkeiben.

Julia Louis-Dreyfus és Brad Hall

5) Dolly Parton és Carl Dean

A country zene élő legendája és férje, Carl Dean, mostanában ünnepelték ötvenedik házassági évfordulójukat, mely nem kis teljesítmény a muzsika világában, nem is beszélve a celebek kiváltságos köréről. A húszas éveikben jártak, amikor először találkoztak egy nasheville-i mosodánál. Két évvel később, 1966. május 30-án házasodtak össze. Parton a “From Here to the Moon and Back” című slágerét kitartó szerelmük tiszteletére írta.

Dolly Parton és Carl Dean

1 2 3 4 5