10 híres színész, aki brutálisan lefogyott egy szerep kedvéért

  • 5 hónap ago
  • 39287 Views
  • 1 6
10 híres színész, aki brutálisan lefogyott egy szerep kedvéért

Néhány színész mindent megtesz egy-egy tökéletes alakításért, akár csont soványra is fogynak, ha a szerep úgy kívánja. Listánkban összegyűjtöttünk 10 elhivatott előadót, akik drasztikus súlycsökkenésükkel sokkolták a közönséget.

Anne Hathaway, Matthew McConaughey és Tom Hanks számára a 10 kiló feletti fogyás hozta meg az Oscar-díjat, míg Chris Hemsworth a villámok és a tökéletes felsőtestek istenének ennyi sem volt elég hozzá, ahogy Matt Damonnak sem.

(1) Michael Fassbender

Az Éhségben alakított, bebörtönzött IRA tagot, aki lázadást szít a fegyencek között a politikai foglyoknak kijáró bánásmód eléréséért, Fassbender 59 kilósra fogyva formálta meg. A 10 hétig tartó kúra során, a színész a csontig és bőrig hatoló terveit napi 1000 kalóriás étrenddel vitte véghez, ami az utolsó hónapra lecsökkent napi 500 kalóriára. Elmondása szerint már-már spirituális folyamat volt ez számára, ami alázatra tanította az erősen fogyasztói társadalmunkban.

(2) Christian Bale

Bale nagy átalakulóművész hírében áll, ha kell alaposan meghízik egy szerep kedvéért, hogy Michael Madsen-szerű figurává váljon, de az extrém fogyástól sem riad vissza. A gépész című film álmatlansággal küzdő figurájának hiteles ábrázolásáért több mint 30 kg-ot dobott le. Az így 54 kg-os súlyt a színész több hónap alatt alma-kávé kúrával érte el. Nem sokkal később Bale-nek 6 hónapja volt, hogy a Batman szerepére felkészüljön, így fél év alatt 45 kilót szedett fel. Ezt nevezzük mi elhivatottságnak!

(3) Jared Leto

Leto és McConaughey párosa a Mielőtt meghaltamban igencsak kifizetődőnek bizonyult, ugyanis a kollégájához hasonlóan szintén 25-30 kg-tól megszabadult Leto is hazavihette az Oscar-szobrot az alakítását kidomborító átváltozásáért.

1 2 3 4