10 érdekes filmrészlet, amelyeket még nem észleltünk

  • 7 hónap ago
  • 12994 Views
  • 0 2
10 érdekes filmrészlet, amelyeket még nem észleltünk

Nem titok, a filmezés nem könnyű feladat. A rendezők különböző történeteket kreálnak a számunkra, és minden egyes filmbeli másodperc mögött van valamilyen elképzelés. Olykor vannak utalások a filmben olyan rejtélyes dolgokra, amelyeket kitalálhatunk. De a rajongók és a filmkészítők, producerek is gyakran hiányolnak érdekes és fontos részleteket filmnézés közben. Szerencsére vannak néhányan, akik megtalálták ezeket a furcsa részleteket, és megosztották őket.

A Toppont.hu-n megnézhetjük ezeket a váratlan részleteket, amelyek híres filmekből származnak, és nehéz őket észrevenni, ha az ember nem keresi őket. Ezt a cikket olvasva még jobban fogjátok szeretni ezeket a filmeket, mint korábban.

1) Batman: Kezdődik!

A Christopher Nolan által készített trilógia első részének végén Gordon adott egy bizonyítékot (egy Joker-kártyát), amelyen van egy címke. Alul látható a J. Kerr név, amely hivatkozik az egyik Joker becenevére – Josef Kerr.

2) Harry Potter filmek

A Warner Bross bemutatói alapján mindegyik film egyre sötétebb és sötétebb lett, mint maguk a filmek. Úgy néz ki, hogy egy rajongó észrevette ezt, amikor újra megnézte az összes bemutatót.

3) Herkules

Az egyik jelenetben Herkules egy oroszlán bőrébe bújik. Néhányan veszik csak észre, de ha jobban megfigyeled, akkor látható, hogy az Oroszlánkirály bőrébe bújt.

1 2 3 4