12 hiba a szuperhős filmekben, amiket a legnagyobb rajongók sem szúrtak ki

  • 6 hónap ago
  • 13218 Views
  • 1 0
12 hiba a szuperhős filmekben, amiket a legnagyobb rajongók sem szúrtak ki

Nem túlzás mai világunkban azt állítani, hogy a szuperhősfilmek korszak meghatározó alkotásokká nőtték ki magukat, ugyanis még a csapból is ezek a produkciók folynak. De miért is ne folynának, ha a nép özönlik rá, és minden egyes ilyen jellegű mozi csúcsokat döntöget?! Azonban minél több szuperhősös filmet gyártanak, annál nagyobb a hibázási lehetőség is.

Alábbi összeállításunkban bemutatunk néhány bakit szuperhősös filmekből, amiket a legnagyobb rajongók sem szúrtak ki.

1) Pókember és a törhetetlen lámpa

Amikor Peter Parker épp azt próbálgatja, hogy hogyan is működik a hálólövészet, a szobájában látható lámpa darabokra törik. Pár perccel később, amikor a nagynénije kopogtat az ajtón, a lámpa visszakerült az eredeti helyére, úgy ahogy az eredeti állapotában volt.

2) Superman és az időzónák

Az Acélember című filmben nem léteznek időzónák. Amikor a Crypton bolygóról üzenetet küldenek az idegenek az embereknek, egyidejűleg megjelenik a bolygó minden TV-képernyőn. Azonban az időzónák közötti különbség ellenére mindenhol éppen éjszaka van. Sajnos DC univerzum, ez nem lehetséges.

3) Stan Lee és A Galaxis őrzői 2

A második részben játszott kameószerepében Stan Lee azt a korszakot említi, mikor a FedEx-nél volt kézbesítő (Amerika Kapitány: Polgárháború), ezzel azt sugallva, hogy ő volt az egyik megfigyelő. A probléma csak az, hogy az Amerika Kapitány: Polgárháború később volt, mint a Galaxis őrzői első részének cselekménye. James Gunn személyesen látta be, hogy ez egy hiba volt.

1 2 3 4