11 filmes érdekesség, amit csak az igazi rajongók ismerhetnek

  • 7 hónap ago
  • 6852 Views
  • 0 0
11 filmes érdekesség, amit csak az igazi rajongók ismerhetnek

Sok ember elképzelni se tudná az életet filmek nélkül, de csak a legnagyobb rajongók ismerik a stáblistát, a munka sajátosságait, vicces pillanatokat és egyéb kisebb nagyobb titkokat. Például, hogy a legelső 3D-s filmet 1992-ben forgatták, egy Indiana nevű kutya volt Chewbacca prototípusa és létezik egy film, amit sose fogunk látni, hiszen 2115-ben jelenik meg.

(10) Habár Marilyn Monroe-t plus-size méretű nőnek tekintették, néhány vékony lány sem férne ruháiba.

11 filmes érdekesség, amit csak az igazi rajongók ismerhetnek

Marilyn teltsége csak mítosz, hiszen sok ember csak a Van, Aki Forrón Szereti című filmből ismeri a színésznőt. A filmben Marilyn terhes volt (sajnálatos módon az összes terhessége elvetéléssel végződött), ezért tűnik nagyobbnak.

Hozzáférhető dokumentumok igazolják Marilyn méreteit: 36-24-34. (91-61-86 cm). Valljuk be, ezek a számok közelről sem plus-size méretek. Marilyn aukción értékesített és múzeumokban bemutatott ruhái bizonyítják, hogy nem volt nagy méretű. Sőt, az 50-es évekbeli 12-es méret (amit Marilyn viselt) egy mai 6-os méretnek felel meg.

(11) Robert Rodriguez és John Malkovich csináltak egy filmet, ami 2115-ben fog megjelenni.

11 filmes érdekesség, amit csak az igazi rajongók ismerhetnek

A film szlogenje szól: “A film, amit sose látsz”. Szomorú tény, de igaz: senki, aki most él nem fogja látni ezt a sci-fi filmet. De miért pont 100 év? A dolog az, hogy a film egy közös projekt volt Rémy Martin francia cégével, amely konyakot gyárt és értékesít. Körülbelül 100 év, amíg egy üveg Louis XIII konyak elérhető lesz a vásárlók számára. A film megjelenési dátuma 2115. november 18 — a nap, amikor a konyak is eladásra kerül.

A cselekmény igen mélyen őrzött titok, de három előzetes is van: Retro, Nature és Future. A filmből egy jelenetet sem mutatnak benne, hanem felvázolnak 3 lehetséges verziót, hogy vajon hogy fog kinézni a jövő. A világ körül 1000 embernek osztottak szét fémből készült jegyeket a premierre, köztük Malkovich és Rodriguez, amiket majd továbbadhatnak leszármazottaiknak.

//Mink Olívia//

8 igazán csinos színésznő, aki divatba hozta a vörös hajszínt

(via Brightside)

1 2 3 4