10 elképesztő filmes baki, amit nem vettél észre a Halálos fegyverben

  • 8 hónap ago
  • 96077 Views
  • 10 15
10 elképesztő filmes baki, amit nem vettél észre a Halálos fegyverben

A Halálos fegyver (Lethal Weapon) 1987-ben bemutatott, nagy sikerű amerikai akciófilm. A főszerepekben Mel Gibson és Danny Glover látható. A filmet Richard Donner rendezte, ahogy a nagy sikerre való tekintettel készült három folytatását is. A film meghatározó alkotás lett a maga műfajában.

4) Roger és Riggs első apróbb közös küldetése egy öngyilkosjelölt férfi megmenekítése a tetőről. Riggs magára vállalja a feladatot és felmegy a férfihez beszélgetni. Csellel magához bilincseli, majd azért, hogy jól ráijesszen leugrik vele együtt a tetőről. Ugrás közben látszik, ahogy a bilincs egyszerűen kettészakad. Nyilván aggódtak a színészek testi épségéért, így nem igazi bilincset tettek rájuk.

5) Roger és Riggs felkeresi Dixie-t annak reményében, hogy majd megtudják tőle, ki bérelte fel őt, hogy mérgezze meg Amandát. Riggs és Roger napszemüvegben vagányan lépked Dixie házához. A gond csak az, hogy a szemüvegekben megcsillan a kamera. A robbanás után meg szőrén-szálán eltűnnek a szemüvegek.

6) Ha figyelmesen megnézitek, észreveszitek, hogy ott van egy zsebkendő a földön fekvő Roger zakóján. Amikor Roger felemelkedik a földről, a zsebkendő eltűnik.

1 2 3 4