11 híres színész, akik eltűntek az éterben

  • 7 hónap ago
  • 21015 Views
  • 2 5
11 híres színész, akik eltűntek az éterben

Híressé válni nem könnyű, de a hírnevet fenntartani sokkal nehezebb – ezzel a problémával szinte az összes népszerű színész szembenézett már. A hollywoodi verseny elképesztően intenzív: fiatal színészek jönnek-mennek, de csak a a legtehetségesebbek képesek fennmaradni a víz felszínén.

7) Helen Hunt

Helen Hunt

Huntot a Megőrülök érted című sorozat emelte a nagyok közé, ezért négy Emmy-díjjal és három Golden Globe-bal is jutalmazták őt. Ezt követően jött a Jack Nicholsonnal közösen készített Lesz ez még így se!, amiért az Oscart is megkapta. Ezen elismerések hosszú sora segíthetett volna Huntnak karrierje felépítésében, de a színésznő többi munkája már közel sem volt ennyire briliáns, legalábbis a kritikusok szerint. Legutóbbi jelentősebb szerepe A kezelés című 2012-es filmben volt.

8) Macaulay Culkin

Macaulay Culkin

Culkin neve egyenlő a gyereksztár definíciójával. A Reszkessetek, betörők! volt messze a legsikeresebb filmje, de ennek is már majdnem 30 éve. A világ azóta a színész hullámvasútszerű magánéletével van elfoglalva.

9) Jessica Biel

Jessica Biel

Biel karrierje a Hetedik mennyország című sorozatban kezdődött, ahol egy kaliforniai protestáns pap legidősebb lányát alakította. Legsikeresebb szerepe A mágusban volt, itt a főszereplő szerelmét játszotta. Sajnos még mindig nem sikerült bevennie Hollywoodot, mostanában rendre csak a jelentéktelenebb szerepek találják őt meg. Sorozatokban viszont már valamivel sikeresebb: 2017-ben a The Sinnerért például Golden Globe-díjra is jelölték.

1 2 3 4