10 hollywoodi sztár, akiknek ma már átlagos munkájuk van

  • 8 hónap ago
  • 16666 Views
  • 0 0
10 hollywoodi sztár, akiknek ma már átlagos munkájuk van

Nem minden színész álma az, hogy folyton a reflektorfényben tündököljön. Talán nem is gondolnánk, hogy egyes világsztárok a színészkedés mellett teljesen átlagos munkát végeznek.

Alábbi összeállításunkban összegyűjtöttük azon színészek és színésznők listáját, akiknek a színészkedés mellett teljesen átlagos munkájuk van.

(1) James Franco

James Franco

Talán nem is gondolnánk, hogy James Franco mai napig az egyetem padját koptatja. Alapszakos diplomáját a Kaliforniai Egyetemen, mesterszakos diplomáját pedig a Columbian szerezte. Sőt a doktori címért is elindult a Yale Egyetemen. Tanulmányai befejeztével sem hagyta ott az egyetemi légkört, hiszen 2011 óta tanít az NYU-n filmkészítést.

(2) Jeremy Renner

Jeremy Renner

Azt gondolnánk, hogy Jeremy Renner elég pénzt keresett a Bosszúálló-filmekben Sólyomszemként, azonban akkor sem kell féltenünk a színészt, ha soha többet nem kapna több szerepet. Renner ugyanis kastélyokat és villákat vásárol meg, majd újít fel és általában áron felül el is adja őket.

(3) Dylan Sprouse

Dylan Sprouse

Dylan Sprouse neve talán a Disney egyik saját készítésű sorozatából, a Zack és Cody életéből lehet ismerős. A fiatal tehetség azóta 2011-ben visszavonult a showbizniszből, helyette beiratkozott az NYU-ra. Mint, ahogy minden átlagos egyetemi srác, ő is részmunkaidős állást vállalt, így manapság egy New Yorki étterem dolgozójaként tengeti mindennapjait.

1 2 3 4