25 híresség, aki jócskán megváltozott miután ismert lett

  • 1 év ago
  • 146028 Views
  • 14 18
25 híresség, aki jócskán megváltozott miután ismert lett

Hozzá vagyunk szokva a kedvenc hírességeink képeihez, így arra ritkán emlékszünk, ha máshogy néztek ki. Néha azonban csak változnak a karrierjük során.

A Toppont.hu-n összegyűjtöttünk pár képet, ahol láthatunk néhány sztárt a fiatalabb éveikben.

1) Chuck Norris

Chuck Norrisra leginkább úgy emlékszünk, mint a harcművészetek karizmatikus mesterére, a Walkerben, a Texas Rangers-ben. És persze, a rengeteg viccére.

2) Uma Thurman

24 év telt el Quentin Tarantino Pulp Fiction filmje óta, amelyben Uma szerepelt. Eddig több tucat filmben játszott, de úgy tűnik, régi barátjának, Quentinnek teljes szívéből hálás a mai napig.

3) Keanu Reeves

Libanonban született és kínai gyökerekkel is rendelkezik. Ez az amerikai színész jégkorongozó lett volna, ha nem lett volna sérülése. De akkor nem tudtuk volna élvezni a teljesítményét a képernyőn.

4) Nicolas Cage

A valódi keresztneve Coppola, de amikor még csak egy amatőr színész volt, egy álnevet vett fel, hogy ne a híres nagybátyja, Francis Ford Coppola miatt legyen ismert a neve.

5) Fergie

Fergie 2003-ban vált népszerűvé, amikor csatlakozott a Black Eyed Peas-hez. A zenekarban való éneklésén kívül szóló karrierjét is vezette, és egy jól ismert kozmetikai márkához illatot is kreált.

1 2 3 4 5