15 híresség, aki döbbenetes győzelmet aratott a kilók fölött

  • 7 hónap ago
  • 17326 Views
  • 3 1
15 híresség, aki döbbenetes győzelmet aratott a kilók fölött

Az alábbi 15 híresség fogyásának történetéből kiindulva bármi hathat ösztönzően, hogy képesek legyünk megküzdeni a felesleges kilókkal. A filmsztárok között van, aki egyszerűen csak az új normáknak akar megfelelni, akad köztük olyan, akinek egy filmszerep kedvéért kellet nagyot fogyni, de előfordul olyan is, hogy egy barát, vagy barátnő hatására kellett megszabadulni a fölös kilóktól.

Íme tizenöt híresség, aki képes volt óriásit fogyni!

1) Oprah Winfrey

Oprah Winfrey

A 62 éves tévésztár, Oprah Winfrey sosem volt kimondottan karcsú, amióta az eszét tudja, súlyproblémákkal küzd. Most azonban sikeresen vette az akadályokat: 28 kilót dobott le. A médiaguru a tengerentúlon nagyon népszerű Weight Watchers fogyókúrás program segítségével szabadult meg 28 kilótól, így nem csoda, ha most ő szerepel a legújabb fogyókúrás kampányban. Oprah a mozgásra is figyel, ám azt elmondta, a programban az a jó, hogy ez nem diéta, sokkal inkább egy új életmód, ami neki nagyon bevált: 2015 óta csinálja, az eredmény pedig önmagáért beszél.

2) Janet Jackson

Janet Jackson

Janet Jackson szintén a jojózó sztárok közé tartozik, hol fogyását, hol hízását követhetjük nyomon. Végül akkor fogyott le, amikor kipróbálta a Nutrisystem programot. Állítása szerint fogalma sincs, mennyit fogyott, mert nincs mérleg, viszont még mindig nem elégedett a testével, ennek ellenére titokban férjhez ment.

3) Jessica Simpson

Jessica Simpson

A folyamatos súly ingadozás odáig vezetett Jessica-nál, hogy az idegösszeomlás szélére került. Azonban a közelgő esküvője arra kényszerítette a csillagot, hogy összeszedje magát és megszabaduljon a fölös kilóktól.

4) Matthew McConaughey

Matthew McConaughey

Matthew McConaughey 20 kilót fogyott a Mielőtt meghaltam című film szerepének kedvéért. Alakításáért Oscar-díjjal jutalmazták. Később, egy interjú során azt állította, hogy a forgatás ideje alatt az volt a legfurcsább, hogy 60 kilósan kitisztult a feje: “Meglepően világosan tudtam gondolkodni, és három órával kevesebb alvás után is pihentnek éreztem magam.”

1 2 3 4