12 híresség, aki élő példa arra, hogy a karrier és a család összeegyeztethető

  • 8 hónap ago
  • 22291 Views
  • 3 6
12 híresség, aki élő példa arra, hogy a karrier és a család összeegyeztethető

Sokak számára úgy tűnhet, hogy a sikeres karrier és a gyermeknevelés két nehezen összehangolható dolog. Vannak azonban a sztárok között olyanok, akik bizonyítják az ellenkezőjét.

10) Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo

A portugál focista 4 gyermek, Cristiano Jr., Alana, valamint az ikrek, Eva és Matteo édesapja. Hármat közülük pótanya szült, de ugyanúgy szereti őket. Legidősebb fia tiszte apja. Segít Christiano-nak a ruházati üzletben, és fontos támogatója. A focista igyekszik a sport szeretetét elültetni gyermekeiben, mely szerinte a legjobb út ahhoz, hogy igazi apa legyen.

11) Ryan Reynolds és Blake Lively

Ryan Reynolds és Blake Lively

Ez a celebpáros sokak kedvence, mert nem hátrál meg a nehézségektől, hanem bátorsággal és büszkeséggel néz szembe velük. 2 gyermekük van, akiket mindenfajta segítség nélkül igyekeznek felnevelni. Ryan Reynolds a bébiszitterek ellen van, és ő maga végzi el a „piszkos” munkát lánya után. „Cseppet sem zavar, hogy ötször felébredek az éjszaka közepén, hogy pelenkát cseréljek. Még így is eleget alszom.”

12) Kate Middleton

Kate Middleton

A brit királyi család fiatal hercege, William feleségével három gyermeket nevelnek: George herceget, Charlotte hercegnőt és újszülött kisfiukat, Louis herceget. A várakozásokkal ellentétben Kate elhatározta, hogy a maga módján fogja nevelni gyermekeit, akiknek fogalmuk sincs arról, hogy ők a királyi család tagjai. Kate igyekszik a nyilvánosságtól a lehető legjobban távol tartani a három szerencsés picurt. „A fotókon tökéletes kisgyermeknek tűnhetnek, de otthon a sárban játszanak, leesnek a póniról és dührohamot kapnak” A bátor édesanya célja, hogy a királyi tradícióval teljesen szakítson.

15 olyan hiba az animációs filmekben, amelyeket még a rendezők is figyelmen kívül hagytak

//Jana//

(Forrás: Brightside)

1 2 3 4