12 híresség, aki élő példa arra, hogy a karrier és a család összeegyeztethető

  • 8 hónap ago
  • 22255 Views
  • 3 6
12 híresség, aki élő példa arra, hogy a karrier és a család összeegyeztethető

Sokak számára úgy tűnhet, hogy a sikeres karrier és a gyermeknevelés két nehezen összehangolható dolog. Vannak azonban a sztárok között olyanok, akik bizonyítják az ellenkezőjét.

4) Dwayne Johnson

Dwayne Johnson

Dwayne Johnson, alias „Szikla” amerikai színész, és nem mellesleg 3 kislány, Simone, Jasmine és Tiana Gia büszke édesapja. A színész szerint egy apai szerep az egyik legszebb dolog az életében. Kész arra, hogy megküzdjön lányai félelmeivel, legyen szó például a Télapóval szembeni gyanakvás legyőzéséről, amit középső lányával közösen harcoltak meg. Legidősebb lánya már meg is nyerte a Miss „Golden Globes” díjat ez év januárjában. A középső lányával töltött idő felér egy terápiával Dwayne fárasztó munkája után. Az új jövevény, a kis Tiana Gia pedig már most meghódít minden szívet maga körül.

5) Anne McClain

Anne McClain

Anne McClain amerikai asztronauta – és édesanya. Szabadidejét négyéves gyermekével tölti, és gyakran beviszi őt a munkahelyére, hogy minél több időt legyenek együtt, és hogy a kisfiú megismerje édesanyja világát. Anne bevallása szerint a legnehezebb abban, hogy az űrhajózásra edz, hogy otthon kell hagynia a kisfiát.

6) Jensen Ackles

Jensen Ackles

Jensen Ackles amerikai színész és énekes. Eddigi legfontosabb szerepe Dean Winchesteré az Odaát című filmben, ugyanakkor felbecsülhetetlen számára az apaság is. Justice Jay és az ikrek, Zeppelin (Zepp) Bram és Arrow Rhodes döbbentették rá arra, hogy „egy szülőnek teljes odaadással kell lennie gyermeke felé”, és azt is megértette, hogy „az apáknak végtelen sok feladatuk van”. A boldogság receptje szerinte az, hogy gyermekeivel minőségi időt töltsenek el, és az, hogy lányai hercegnők lehessenek az apjuk szemében.

1 2 3 4