10+ híres színész és színésznő, akiknek fillérekért kellett dolgozniuk

  • 2 év ago
  • 3676 Views
  • 1 0
10+ híres színész és színésznő, akiknek fillérekért kellett dolgozniuk

Sokan azt gondolják, hogy a színészek és színésznők végtelen luxusban élnek, és hatalmas összegeket keresnek a munkájukért. De néha a legjobb sztárok nagyon kevés pénzért vagy akár ingyen dolgoznak. Néhányan részt akartak venni egy olyan projektben, amely megfogja őket, másoknak pedig bele kellett egyezniük, hogy kevés pénzért dolgozzanak, hogy később több millió dolláros projekthez jussanak.

5) Oprah WinfreyBíborszín

10+ híres színész és színésznő, akiknek fillérekért kellett dolgozniuk

A híres tévés személyiség, Oprah Winfrey Steven Spielberg Bíborszín című filmjében Sophia szerepében tűnt fel. Oprah aggódott, hogy esetleg kirúgják, de a film miatt a legjobb női mellékszereplőnek járó Oscar-jelölést kapott, és szerzett egy kis pénzt – mindössze 35.000 dollárt.

6) Gal GadotWonder Woman

2) Gal Gadot - Wonder Woman

Az izraeli modell, Gal Gadot 2009 óta színésznő, de sokan Wonder Womanként ismerik. A film több mint 800 millió dollárt keresett, Gadot azonban csak 300 000 dollárt kapott a szerepért.

7) Chris EvansAmerika kapitány: Az első bosszúálló

A Bosszúállók (2012) szereplői régen és most

A szuperhősfilmekben nem ritka az alacsony fizetés. Chris Evans ugyanannyi pénzt keresett az Amerika Kapitány: Az első bosszúálló főszerepéért, mint Gal Gadot a Wonder Womanért. Úgy gondolják, hogy az ilyen projektekben a márka fontosabb, mint bármely szereplő arca. De természetesen a film sikere után a színész bevétele növekedni kezdett. Például ugyanazért a szerepért a Bosszúállók: Végjátékban Evans 15 millió dollárt keresett.

8) Daisy RidleyStar Wars: Az ébredő Erő

10+ híres színész és színésznő, akiknek fillérekért kellett dolgozniuk

Daisy Ridley, aki a Star Wars: Az ébredő Erő egyik főszereplőjét alakította, szintén nem keresett sok pénzt. Amikor az ébredő Erőn dolgozott, korábban szerepelt egy horrorfilmben, a Scrawlban néhány rövidfilm mellett. Nem tudjuk pontosan, mennyit keresett a Star Wars-ban, de minden bizonnyal a 100.000 és 300.000 dollár közötti tartományban van.

1 2 3 4