10+ híres színész és színésznő, akiknek fillérekért kellett dolgozniuk

  • 2 év ago
  • 3719 Views
  • 1 0
10+ híres színész és színésznő, akiknek fillérekért kellett dolgozniuk

Sokan azt gondolják, hogy a színészek és színésznők végtelen luxusban élnek, és hatalmas összegeket keresnek a munkájukért. De néha a legjobb sztárok nagyon kevés pénzért vagy akár ingyen dolgoznak. Néhányan részt akartak venni egy olyan projektben, amely megfogja őket, másoknak pedig bele kellett egyezniük, hogy kevés pénzért dolgozzanak, hogy később több millió dolláros projekthez jussanak.

Következő cikkünkben összegyűjtöttünk néhány olyan színészt, akik aprópénzért vállaltak szerepeket olyan filmekben, amelyek nagyon sikeresek lettek.

1) Jim CarreyAce Ventura: Állati nyomozoo

Ace Ventura 1-2 (Ace Ventura 1-2, 1994 és 1995)

Ha Jim Carrey szerepel egy filmben, az általában azt jelenti, hogy a következő 2 órában sokat fogsz nevetni és jól fogsz szórakozni. Pályafutása kezdetén a híres humorista nagyon kevés pénzt keresett. Például az Ace Ventura: Állati nyomozoo esetében mindössze 350.000 dollárt kapott. De a film hatalmas kasszasiker lett és Carrey nagyon népszerűvé vált tőle. Így következő projektjeivel, mint például a Dumb és Dumber – Dilibogyók és A kábelbarát című filmjeivel, 7 millió dollárt, illetve 20 millió dollárt keresett.

2) Julia RobertsPizzavarázs

10+ híres színész és színésznő, akiknek fillérekért kellett dolgozniuk

A Pizzavarázs a harmadik film Julia Roberts filmográfiájában. 2 évvel a legendás Micsoda nő előtt jelent meg (amivel szintén nem keresett sok pénzt). Ebben a romantikus vígjátékban kapott szerepért Roberts nevetséges 50.000 dollárt kapott. A színésznőnek ehhez a részhez a világos haját is sötétre kellett festenie.

3) Jennifer LopezA Wall Street pillangói

10+ híres színész és színésznő, akiknek fillérekért kellett dolgozniuk

A két korábbi színész nagyon kevés pénzt keresett karrierjük kezdetén, de Jennifer Lopez nem keresett semmit egy olyan szerepért, amelyet jól ismert színésznőként és énekesnőként játszott. 2019-ben teljesen ingyenesen szerepelt a Hustlers című filmben. Lopez ennek a filmnek a producere is volt, mivel nagyon érdekelte a történet. Azt is meg akarta mutatni, hogy nők is tudnak jó filmeket készíteni, és egy olyan stábja volt, amely többnyire nőkből állt.

4) Jennifer AnistonJóbarátok (első évad)

Jóbarátok: Rachel Green - Jennifer Aniston (48 éves)

Jennifer Aniston sokszor szerepelt a legjobban fizetett színésznők listáján. Még a Guinness Rekordok Könyvébe is bekerült azért az 1 millió dollárért, amit a Jóbarátok záróepizódjáért kapott. De az első évad gyártása során epizódonként csak 22.500 dollárt keresett.

1 2 3 4