15 híres színész, aki gyerekként debütált és még ma is tündököl

  • 9 hónap ago
  • 12806 Views
  • 2 1
15 híres színész, aki gyerekként debütált és még ma is tündököl

Gyerekként lopták a szívünkbe magukat az alábbi hírességek. Azóta eltelt jó pár év és felnőttek: szívdöglesztően jó pasivá és lélegzetelállítóan gyönyörű nővé váltak.

9. Kristen Stewart

Kristen Stewart

Az Alkonyat trilógia előtt Kristen Stewartnak csupán kisebb szerepek jutottak. Az első híres munkájának a Birtokviszonyban való szereplését nevezhetjük. A legutóbbi jelentős filmje A stylist, melynek főszerepét kapta.

10. Bianca Lawson

Bianca Lawson

Bianca Lawsont 18 évesen ismerhette meg a nagyközönség, a 90-es évek kedvelt tinisorozatában, a Buffy a vámpírok rémében. A jelenleg 39 éves színésznő nem távolodott el a sorozatok világától, jelenleg is sorozatszínésznőként szerepel a Queen Sugarban.

11. Elijah Wood

Elijah Wood

Elijah Wood szintén nagyon fiatalon kezdte a színészkedést. Az invázium című filmmel ismerte meg a nagyközönség a nevét. Ezt követően számos kasszasikerű filmekben szerepelt, mint a Gyűrűk Ura-trilógiában. Legutóbb a Dirk Gently Holisztikus Nyomozóirodájában borzolta a kedélyeket. Viszont a külseje még mindig zavarba ejtően fiatalos.

12. Chloe Moretz

Chloe Moretz

Chloe Moretz még csak hatéves volt és már szerepelt az Amityville Horror című filmben, ezt követte a romantikus 500 nap nyár és így tovább. A fiatal színésznő karrierje egyre feljebb ível és még csak 21 éves.

1 2 3 4