12 hollywoodi híresség, aki nem költ túl sok pénzt magára

  • 9 hónap ago
  • 85345 Views
  • 9 6
12 hollywoodi híresség, aki nem költ túl sok pénzt magára

A filmsztárokról és celebekről mindig a méregdrága Michelin-csillagos éttermek, a luxusautók és a gyémántokkal teletűzdelt ruhaköltemények jutnak az eszünkbe.

7) Keira Knightley

A színésznő meghatározott egy havi korlátot, gátat szabva a féktelen költekezéseknek. Ha valami olyat szeretne megvenni, ami ezt meghaladná, alaposan megfontolja, hogy valóban annyira szüksége van-e rá. Úgy tartja, hogy a fényűző életmód megakadályoz abban, hogy megértsük azokat az embereket, akik luxuscikkek és milliomosoknak járó szolgáltatások nélkül kénytelenek élni. Keira mindig eladja azokat a ruháit, melyeket különböző eseményeken viselt, természetesen jótékony célokat támogatva a befolyó összegből.

8) Russel Crowe

Az Oscar-díjas sztár igazán megengedhetné magának a luxust, ő azonban úgy döntött, Ausztráliába költözik, vesz egy farmot, egy öreg dzsipet, és tökéletesen boldog így. Russell hatalmas összegeket utal át rendszeresen különböző szervezeteknek, többek között a montreal-i zsidó iskolának, melyben 2004-ben terrorcselekményt hajtottak végre.

9) Hayden Christensen

Anakin Skywalker úgy döntött, hogy egy farmra költözik – még a a földet is maga szántja fel a saját traktorával. Hayden farmja napenergiával van ellátva, így figyelve oda a környezetbarát életmódra.

1 2 3 4