11 színész, aki dollármilliós szerepeket utasított vissza

  • 9 hónap ago
  • 7367 Views
  • 0 1
11 színész, aki dollármilliós szerepeket utasított vissza

John Travolta visszautasította Forrest Gump szerepét, Jack Nicholson pedig lehetetlennek tartotta, hogy egy szicíliai férfit játsszon anélkül, hogy valóban az lett volna, ezért kapta Al Pacino Michael Corleone szerepét. Ennek ellenére ezek a színészek számos olyan filmben szerepeltek, amelyek sikert és hírnevet hoztak nekik. Néha azonban a dolgok egy kicsit másképp alakulnak, és egy-egy szerep visszautasítása tönkreteszi a fényes karrierhez fűződő reményeket.

10) Oliver Hudson — Jack Pearson, Rólunk szól

11 színész, aki dollármilliós szerepeket utasított vissza

Oliver Hudsonnak minden esélye megvolt, hogy megkapja Jack Pearson szerepét a Rólunk szól című sorozatban, de a színész inkább egy 10 napos horgászatra indult a forgatás helyett. Végül Milo Ventimiglia játszotta a főszerepet, és több Emmy-jelölést is kapott érte.

Oliver fő munkája az Egy kapcsolat szabályai című sitcomban játszott szerepe, ahol 7 évadon át szerepelt.

11) Claire Danes — Rose DeWitt Bukater, Titanic

11 színész, aki dollármilliós szerepeket utasított vissza

Rose szerepe világhírnevet és Oscar-jelölést hozott a 22 éves Kate Winsletnek, aki azonnal sztár lett Hollywoodban. Kezdetben azonban Claire Danes volt az, akinek felajánlották a szerepet, de ő visszautasította azt állítva, hogy fáradt és unta a legutóbbi projektjeit. Emellett nem akart DiCaprióval együtt szerepelni, mert nem sokkal a Titanic előtt mindketten feltűntek William Shakespeare Rómeó és Júliájában.

Színészi pályafutása következő éveiben Claire részt vett Homeland: A belső ellenség című sorozatban, amelyet csaknem 10 évig sugároztak a 2020. áprilisi befejezéséig. A játékfilmekben való részvétel szinte soha nem hozott a színésznőnek díjat vagy pozitív kritikákat. Azokról a filmekről, amelyekben az elmúlt években szerepelt, nem mondható el, hogy a közönség kedvencei: például a Menőkor 5,8-as IMDb-besorolású, míg az Egy olyan srác, mint Jake 5,5.

//Mink Olívia//

11 tradicionális film sztereotípia, ami már elavultnak számít

(Via Brightside)

1 2 3 4