15 színész, akik rendkívüli átalakuláson estek át egy szerephez

  • 9 hónap ago
  • 8266 Views
  • 0 0
15 híresség, akik rendkívüli átalakuláson estek át egy szerephez

A mozivilág aranykorszakában élünk, ahol a léc a színészek számára mindig extrém magasra van téve. A közönség könnyedén megkülönbözteti a jó és rossz alakításokat, ez pedig a színészeket arra kényszeríti, hogy a siker érdekében mindig a legjobb formáikat nyújtsák. Néhány színész nem csupán elfogadta a kihívást, de elképesztő áldozatokat is hozott annak érdekében, hogy megmutassa elkötelezettségét és elhivatottságát.

13) Shia Labeouf, Harag

15 híresség, akik rendkívüli átalakuláson estek át egy szerephez

Shia LaBeouf a végletekig elment a Harag című filmben nyújtott szerepéhez. Egy nappal azután, hogy megkapta a szerepet, Shia csatlakozott az Egyesült Nemzetek Gárdájához, új tetoválást csináltatott, megkeresztelkedett, sőt, ő lett a 41. gyalogság Yales Kapitányának lelkész asszisztense is. Egy hónapig a bázison élt, kihúzatta egyik fogát, a film gyártása alatt pedig négy hónapon keresztül nem fürdött.

14) Joaquin Phoenix, The Master

15 híresség, akik rendkívüli átalakuláson estek át egy szerephez

Joaquin Phoenix annyira elköteleződött a The Master című filmben nyújtott alakítása felé, hogy a gyártási folyamat alatt végig karakterben maradt. Ahhoz, hogy állkapcsa végig befeszülve legyen, fogorvoshoz ment és bracketeket, illetve gumiláncokat tetetett fogsorára, amik teljesen összehúzták állkapcsát.

15) Michelle Williams, Egy Hét Marilynnel

15 híresség, akik rendkívüli átalakuláson estek át egy szerephez

Michelle Williams egy övvel összekötötte a térdeit, hogy az Egy Hét Marilynnel című filmjében úgy járjon, mint Marilyn Monroe. Megpróbálta utánozni Marilyn híres járását és azon is keményen dolgozott, hogy testtartása kifogásolhatatlan legyen.

//Mink Olívia//

Így kéne ennek a 12 könyv adaptációs karakternek kinéznie a könyv alapján

(via Brightside)

1 2 3 4