15 színész, akik rendkívüli átalakuláson estek át egy szerephez

  • 10 hónap ago
  • 8380 Views
  • 0 0
15 híresség, akik rendkívüli átalakuláson estek át egy szerephez

A mozivilág aranykorszakában élünk, ahol a léc a színészek számára mindig extrém magasra van téve. A közönség könnyedén megkülönbözteti a jó és rossz alakításokat, ez pedig a színészeket arra kényszeríti, hogy a siker érdekében mindig a legjobb formáikat nyújtsák. Néhány színész nem csupán elfogadta a kihívást, de elképesztő áldozatokat is hozott annak érdekében, hogy megmutassa elkötelezettségét és elhivatottságát.

5) Leonardo DiCaprio, A Visszatérő

15 híresség, akik rendkívüli átalakuláson estek át egy szerephez

Leonardo DiCaprio Hugh Glass szerepét játszotta A Visszatérő című filmben. Felkészülése során eljátszotta, hogy állati maradványban alszik, nyers bivalyhúst evett és belemerült jeges folyóba. A lehető legvalóságosabb módon akart kapcsolatba lépni a film karakterei által ábrázolt félelmetes valósággal.

6) Matthew McConaughey, Arany

 Matthew McConaughey - Arany

Ahhoz, hogy Kenny Wells szerepéhez hízzon, Matthew McConaughey egészségtelen életmódra váltott. Annyira egyesülni szeretett volna karakterével, hogy 6 hónapon keresztül nem fogyasztott semmilyen normális, egészséges ételt, majd miután a forgatás befejeződött, beismerte, hogy milyen nehéz volt visszatérni az egészséges életvitelhez.

7) Margot Robbie, Én, Tonya

15 híresség, akik rendkívüli átalakuláson estek át egy szerephez

Margot Robbie az Én, Tonya című filmben nyújtott szerepéhez, mint Tonya Harding át szerette volna érezni, hogy milyen lehetett az edzés az egyik legjobb műkorcsolyázó számára. Órákon át edzett szinte minden nap, 5 hónapon keresztül. Emellett órákat töltött azzal, hogy karakteréről felvételeket nézzen, hogy megértse milyen is volt Tonya valójában.

8) Natalie Portman, Fekete Hattyú

15 híresség, akik rendkívüli átalakuláson estek át egy szerephez

Natalie Portman 8 órát edzett naponta, hatszor egy héten, több, mint egy évig egy volt New York City balett táncossal, Mary Helen Bowers-szel. Felkészült szeretett volna lenni szerepére a Fekete Hattyú című filmben, így cross training órákon is részt vett, úszott és állóképesség fejlesztő gyakorlatokat is elvégzett. 10 kilót fogyott a szerephez, hónapokon keresztül csak répát és mandulát fogyasztott.

1 2 3 4