10 színész, akinek szuperhősfilm tette tönkre a karrierjét

  • 10 hónap ago
  • 144382 Views
  • 17 8
10 színész, akinek szuperhősfilm tette tönkre a karrierjét

Bár számtalan pozitív példát találhatunk olyan nevekre, akiknek a szuperhős filmek lendítették fel a karrierjüket, ilyen Tom Hiddlestone, Chris Pratt, Chris Hemsworth vagy akár Robert Downey Jr., aki a másod virágzását köszönheti Tony Starknak, sajnos számos olyan példát is találhatunk a filmtörténelemben, akiknek bizony nem vitte jó irányba a szuperhősködés a karrierjét.

4) Ioan Gruffudd

Ioan Gruffudd

A színész, akit sokan csak a Fantasztikus négyes filmekből ismernek, pedig jóval nívósabb darabokhoz adta nevét, mielőtt a walesi színész karrierje tönkrement. Ilyen filmek voltak például a Titanic, A sólyom végveszélyben, vagy éppen az Arthur király míg aztán Mr. Fantastic szerepe után, szépen a tévés frontig csúszott vissza, komolyabb mozifilmben pedig azóta sem számoltak vele.

5) Tom Welling

Tom Welling

Szintén egy Superman, bár talán a lista legismertebb és legkedveltebbje, mégis Tom Welling 10 évnyi Clark Kent szerep után nem igazán tudta sose levedleni a karaktert mellyel egybeforrt a neve. Nem is nagyon álltak sorba érte filmes szerepekkel a stúdiók, jelenleg a Lucifer sorozat egyik mellékszereplője.

6) Halle Berry

Halle Berry

A színésznő, aki Oscar díja elnyerése után 3 évvel a Macskanő bőrrucijában sikeresen összehozott egy Arany Málna- díjat és vele sikeresen tönkretette karrierjét. A színésznő mélyrepülése előtt olyan mozikban bukkant fel kisebb nagyobb szerepekben, mint a Bumeráng, Az utolsó cserkész, Szörnyek keringője, és bár X-men filmekben sikeresebben hozta Ciklon karakterét, a Macskanő blamáját már nem tudta neki megbocsátani a világ, igaz abban az évben hasalt el a Gothika című filmmel is.

1 2 3 4