10 gyereksztár, akinek tönkretette életét a hírnév

  • 10 hónap ago
  • 286577 Views
  • 26 24
10 gyereksztár, akinek tönkretette életét a hírnév

Sajnos az, hogy valaki kicsinek tökéletes, ritkán tart ki évtizedekig. Néhány gyereksztár így jobban tette volna, ha mindig tíz év alatt marad.

9) Amanda Bynes

Amanda Bynes

Amikor már úgy tűnik, hogy a Zs-kategóriás színésznő épp jó passzban van, és talán sikerül kimásznia a gödörből, mindig visszasüllyed. Tavaly decemberben jött ki a rehabról, de azóta se sikerült rendeznie az életét. Egyre durvább dolgokat művel. Bynes még tavaly vonult kórházba, miután felgyújtotta a kutyáját és leamortizált egy szállodai szobát. Egy malibui rehabon eltöltött pár hónapot, próbált megszabadulni drog- és alkoholfüggőségétől, de bipoláris zavarral és skizofréniával is kezelték.

10) Edward Furlong

Edward Furlong

Terminátor 2. sztárjával már a film forgatása alatt, 13 évesen is elég komoly problémák voltak, ugyanis viszonyt kezdtek a felügyeletével megbízott 26 éves nővel, de a pályája egy ideig még így is felfelé ívelt az olyan filmek révén, mint az Amerikai história X. Végül azonban rajta is felülkerekedett a feldolgozhatatlan siker, és 22 éves korára súlyos alkohol-, kokain- és heroinfüggővé vált, a történet pedig kisebb-nagyobb megszakításokkal azóta is tart: noha 26 évesen sikeresnek tűnő rehabilitáción esett át, még négy évvel ezelőtt is volt kábítószerügye, ráadásul rendszeres vendég a bíróságokon erőszakos cselekmények miatt is, gyermeke láthatását megvonták tőle, és komolyabb filmekbe se nagyon tud bejutni.

10 film, amely fillérekből készült, mégis hatalmasat kaszált

(Forrás: Nlcafé; Velvet; Life; Index)

1 2 3 4 5