10 gyereksztár, akinek tönkretette életét a hírnév

  • 10 hónap ago
  • 286548 Views
  • 26 24
10 gyereksztár, akinek tönkretette életét a hírnév

Sajnos az, hogy valaki kicsinek tökéletes, ritkán tart ki évtizedekig. Néhány gyereksztár így jobban tette volna, ha mindig tíz év alatt marad.

7) Lindsay Lohan

Lindsay Lohan

A kis szeplős gyerekszínésznőnek a sikert az ’Apád-anyád idejöjjön!’, ’Nem férek a bőrödbe’ és a ’Bajos csajok’ című filmek hozták meg. Azonban az ígéretes karriert megszakították a már-már rendszeressé váló összezördülései a hatóságokkal. Később már csak botrányhősnőként tudott a címlapokra kerülni, és ez az életvitel nem tett túl jót a külsejének…

8) Angus T. Jones

Angus T. Jones

Alig lehet ráismernia népszerű sorozat egykori gyerekszínészére, Angus T. Jones-ra, akit a minap Santa Monicában kaptak lencsevégre. Pufi arc, zsíros, kócos haj és ápolatlan szakáll – valahogy így láthatták a Két pasi – meg egy kicsi felcseperedett gyereksztárját, Angus T. Jones-t azok, akik éppen a Santa Monica-i Venice Beachen sétálgattak január 4-én. Az immár 22 éves színészre, aki a hírek szerint a Coloradói Egyetemen tanul, alig lehetett ráismerni, így nem volt nehéz inkognitóban maradnia a rajongók elől. Pedig annak idején ő volt az egyik legjobban kereső gyerekszínész: a hírek szerint 300 ezer dollárt, vagyis körülbelül 86 millió forintot kapott a sorozat egy-egy részéért.

1 2 3 4 5