10 gyereksztár, akinek tönkretette életét a hírnév

  • 10 hónap ago
  • 286585 Views
  • 26 24
10 gyereksztár, akinek tönkretette életét a hírnév

Sajnos az, hogy valaki kicsinek tökéletes, ritkán tart ki évtizedekig. Néhány gyereksztár így jobban tette volna, ha mindig tíz év alatt marad.

3) Haley Joel Osment

Haley Joel Osment

Hatodik érzékért már 11 évesen egy sor díjat kapott, sőt Oscarra is jelölték, és a karrierje lendülete A jövő kezdetével és az AI-jal is megmaradt, a hírnevet azonban neki sem sikerült feldolgoznia, és hamarosan szakmailag és emberileg is lejtőre került. 2006-ban, mindössze 18 évesen aztán ittas vezetésért három év próbaidőt kapott, és bár a színészettel máig sem hagyott fel, a visszatérés azóta sem akar összejönni neki, hiába a vitathatatlan tehetsége. Ugyanakkor nála legalább magánéleti válságról már nem lehet beszélni, ugyanis kitartóan jár az Anonim Alkoholisták gyűléseire, és ma már józanul él, ami önmagában is szép teljesítmény.

4) Ralph Macchio

Ralph Macchio

A Karate kölyök igazi nevére valószínűleg nem sokan emlékeznek, inkább Miyagi mester szívatós kerítésfestő-autópolírozó feladatait és a filmvégi törött lábbal verekedést jegyeztük meg az 1984-es vhs-klasszikusról. A már ekkor is túlkoros (23 éves) Ralph Macchio a nagy sikerre való tekintettel 86-ban és 89-ben is eljátszotta a tinédzser Daniel LaRussót, a Crossroadsban gitárpájbajt vívott Steve Vai-jal. A színész egyébként már 60 éves is elmúlt.

1 2 3 4 5