A 80-as évek sztárjai, akiket ma már képtelenség lenne felismerni

  • 9 hónap ago
  • 167263 Views
  • 25 18
A 80-as évek sztárjai, akiket ma már képtelenség lenne felismerni

A sztárok sem különböznek tőlünk. Rengetegen küzdenek az öregedés problémáival, és egy színésznek különösen fontos a megjelenése, sokan műtétekkel és egyéb módokon igyekszenek elodázni az elkerülhetetlent. Persze akadnak azért szép számmal olyanok is, akik nem kozmetikázzák az igazságot…

13) Jennifer Grey

Jennifer Grey 

Jennifer Grey a fergeteges sikerű, 1987-es Dirty Dancing révén lett világsztár, ahol Patrick Swayze oldalán megismerte a szerelmet és még táncolni is megtanult. Azóta nem nagyon hallottunk róla, 2010-ben viszont bekerült a Dancing With the Stars sztárjai közé.

14) Jean-Claude Van Damme

Jean-Claude Van Damme

A belga származású sztár harcművészként kezdte, majd hamar a kamerák világába csökkent. A kidolgozott testű sztár az akciók világában mozog otthonosan, a könnyedebb filmek azonban meglehetősen távol állnak tőle.

15) Terence Hill

Terence Hill

Terence Hill és Bud Spencer nevét azok is ismerik, akik nem kimondottan rajongói a bunyós filmeknek. Az imádnivalóan kék szemű, eredetileg Mario Girotti néven született sztár mostanában visszavonultan él. Egy 2006-os tévéfilmet leszámítva csak a Don Matteo című sorozatban láthatták itthon a nézők. 2018-ban az örök barát, Bud Spencer emlékére forgatott egy nagyjátékfilmet.

20 színész, akire mintha rászabták volna az általa játszott karaktert

(Forrás: femina.hu)

1 2 3 4