A 80-as évek sztárjai, akiket ma már képtelenség lenne felismerni

  • 10 hónap ago
  • 167316 Views
  • 25 18
A 80-as évek sztárjai, akiket ma már képtelenség lenne felismerni

A sztárok sem különböznek tőlünk. Rengetegen küzdenek az öregedés problémáival, és egy színésznek különösen fontos a megjelenése, sokan műtétekkel és egyéb módokon igyekszenek elodázni az elkerülhetetlent. Persze akadnak azért szép számmal olyanok is, akik nem kozmetikázzák az igazságot…

9) Don Johnson

Don Johnson

A sármos Miami bűnüldöző, Sonny Crockett bőrébe bújva színes öltönyeivel egycsapásra divatot teremtett, egyúttal újradefiniálta a macsó nyomozó fogalmát is. Nash Bridgesként szintén az igazságért harcolt, de immáron lányos családapaként vette üldözőbe a rosszfiúkat. Az ezredforduló óta azonban ritkán forgat, inkább családjára koncentrál.

10) Brooke Shields

Brooke Shields

A gyerekmodellből lett színésznő nem sokat változott az eltelt évek alatt, egyedül talán dús szemöldöke ritkult meg egy kissé. A Kék lagúna bájos sztárja azóta anyukává avanzsált, de azért igyekszik színésznőként is helyt állni, bár sorozat-próbálkozásai – mint a Rúzs és New York – sorra bedőlnek.

11) Mark Hamill (Luke Skywalker)

Mark Hamill (Luke Skywalker)

Mark Hamill karrierjén nem sokat lendített, hogy Luke Skywalkerként harcolt a sötét birodalom ellen a Csillagok háborúja trilógiában. Néhány Broadway-kiruccanás után animációk és videójátékok szinkronhangjaként tért vissza a köztudatba. Az új Star Wars-trilógiában pedig újra visszatérhetett a fénykardok világába.

12) Tom Selleck (Magnum)

Tom Selleck (Magnum)

A Hawaii-mintás inget nem sokan tudják méltósággal viselni, de Tom Selleck vitathatatlanul köztük van. Tarka, kigombolt ingje és az alatta feszülő szőrös mellkas a Magnum sorozat elmaradhatatlan kelléke volt. Ma már ritkán forgat, nyugodt, visszavonult életet él birtokán.

1 2 3 4