A 80-as évek sztárjai, akiket ma már képtelenség lenne felismerni

  • 10 hónap ago
  • 167341 Views
  • 25 18
A 80-as évek sztárjai, akiket ma már képtelenség lenne felismerni

A sztárok sem különböznek tőlünk. Rengetegen küzdenek az öregedés problémáival, és egy színésznek különösen fontos a megjelenése, sokan műtétekkel és egyéb módokon igyekszenek elodázni az elkerülhetetlent. Persze akadnak azért szép számmal olyanok is, akik nem kozmetikázzák az igazságot…

5) Kabir Bedi (Sandokan)

Kabir Bedi (Sandokan)

Lucelia Santosnak a Rabszolgasors-béli Isaura volt az első jelentősebb szerepe, amit több telenovella is követett. 2007-ben a Született feleségek brazil változatában játszott.

6) Kathleen Turner

Kathleen Turner

Kathleen Turner éppen 30 éves volt, amikor a Smaragd románcában eljátszotta a bájos írónőt a jóképű Michael Douglas oldalán. Karrierje egy ízületi gyulladás miatt derékba tört, a gyógyszerek miatt ugyanis súlyosan elhízott.

7) Paul Michael Glaser (Starsky)

Paul Michael Glaser (Starsky)

Paul Michael Glaser képzett színpadi színészként került a Starksy és Hutch stábjába. A zaklatott magánéletű sztár manapság sorozatok epizódszerepeiben tűnik fel.

8) David Soul (Hutch)

David Soul (Hutch)

Az eredetileg zenészi karrierről álmodozó David Soul a Starsky és Hutch sikerét arra használta, hogy belevágjon a muzsikálásba. Miután leküzdötte az alkohol iránti folyamatos vágyát, Londonba költözött, és 2004-ben megkapta a brit állampolgárságot is.

1 2 3 4