10 világsztár, akikkel elviselhetetlen együtt dolgozni

  • 10 hónap ago
  • 10190 Views
  • 0 0
10 világsztár, akikkel elviselhetetlen együtt dolgozni

A hírességek többségére általában felnézünk, rajongunk értük, mert jól néznek ki, sikeresek, sok mindent elértek. Ugyanakkor egyáltalán nem ismerjük őket, ez egyben azt is jelenti, hogy sokszor csak a nyilvánosság előtt mutatott arcukat és énjüket kedveljük meg, de igazából fogalmunk sincs arról, hogy milyen emberek is ők.

Vannak ugyanis jópáran a hírességek közül, akiknek a csillogás pont, hogy eltakarja a valódi énjét, egyébként pedig elég kibírhatatlan és egyáltalán nem szimpatikus emberek. Hisztikirálynők és királyok, akiket Hollywood a háta közepére sem kíván.

(1) Shannen Doherty

10 híresség, akik súlyos betegséggel élnek együtt

Notórius késő hírében áll. A Beverly Hills 90210 forgatásain is meggyűlt a rendezők baja a szétszórtságával, a Bűbájos boszorkákból pedig néhány évad után ki is írták, mert állandóan rá kellett várni.

(2) Catherine Zeta-Jones

10 híres színész, aki hátat fordított Hollywoodnak

Michael Douglas kedvese sokáig Hollywood kedvencének számított, akivel szinte bármelyiket filmet el lehetett adni. Mára azonban egyre kevesebbet alkalmazzák és ennek meg is van az oka. Bennfentesek szerint ugyanis lehetetlen együtt dolgozni vele az állandó hisztijei miatt, amivel minden munkatársát kikészíti.

(3) Eddie Murphy

10 híres színész, aki csak a pénzért vállalta el híres szerepét

Sokáig az egyik legviccesebb színésznek számított, de ma már alig látjuk filmekben Eddie Murphyt. Nem is csoda, hiszen a legutóbbi filmjei alaposan megbuktak és szinte alig vonzottak nézőket a mozikba.

1 2 3 4