15 legjobb téli vígjáték, amit mindenképpen látnod kell!

  • 2 év ago
  • 9994 Views
  • 1 2
15 legjobb téli vígjáték, amit mindenképpen látnod kell!

Eljött a várva várt téli időszak és ezzel kezdetét veszi a karácsonyi hangolódás időszaka, sokak nagy örömére. Mi is készüljünk az év egyik legszebb időszakára a legjobb téli vígjátékokkal.

7) Káosz karácsonyra /Love the Coopers, 2015/

Káosz karácsonyra /Love the Coopers, 2015/

A Káosz karácsonyra című amerikai vígjátékban egy nagycsalád karácsonyi összejövetelén vehetünk részt. Charlotte Cooper (Diane Keaton) régi vágya teljesül, amikor gyermekei hazalátogatnak az ünnepre: a kissé frusztrált Eleanor (Olivia Wilde), akit feszélyez, hogy még nem találta meg az igazit, s aki vakmerően megkért egy idegen férfit (Jake Lacy) a reptéren, hogy játssza el barátja szerepét családja előtt. Megérkezik Hank (Ed Helms) és lánya, majd a laza Emma (Marisa Tomei) is, aki kleptomániája miatt majdnem a sitten tölti az ünnepet. A sokaságot színesíti a kissé szenilis Fishy néni és Charlotte apja, Bucky (Alan Arkin) is, aki egy dögös szőke pincérnővel (Amanda Seyfried) állít be az ünnepi vacsorára…

6) MadagaszKarácsony /Merry Madagascar, 2009/

MadagaszKarácsony /Merry Madagascar, 2009/

Ezúttal az állatkerti baráti csapatnak kell megmentenie a Karácsonyt, miután a Mikulás kényszerleszállást hajt végre a szigetükön és nem mellesleg még az emlékezetét is elveszíti. Nincs más hátra, pingvineket a szán-fogatba és kezdődhet az őrült utazás!

5) Jégvarázs /Frozen, 2013/

Jégvarázs /Frozen, 2013/

Elsa királynő mágikus képességének köszönhetően véletlenül örök télbe borítja a birodalmat, majd elmenekül, hogy többé ne árthasson senkinek. Azonban testvére, Anna pontosan tudja, hogy ő az egyetlen, aki véget vethet a varázslatnak, és megmentheti királyság lakóit. Elindul hát, hogy megkeresse testvérét, és megmentse a birodalmat. Útitársaival, Kristoffal és rénszarvasával, Svennel, na meg a bolondos hóemberrel, Olaffal megannyi varázslatos kalandon mennek keresztül a céljukhoz vezető úton.

4) Shrekből az angyal /Shrek the Hall, 2007/

Shrekből az angyal /Shrek the Hall, 2007/

Shrek, a nagy kedvenc most ismét visszatért, ám ezúttal nem egy egészestés filmben láthatjuk viszont, hanem rövid időre bepillanthatunk az otthonába a karácsonyi ünnepek közeledtével. Kedvenceink most is, mint mindig mulatságos helyzetekbe keverednek és szívet melengető párbeszédeket folytatnak, s természetesen az összes eddigi szereplő is kivétel nélkül felbukkan. A mindössze félórás film Shrek és Fiona karácsonyi készülődését, és az ünnepet mutatja be – amolyan ogre-módra.

1 2 3 4