Denzel Washington ujja időnként kiugrik a helyéből – íme 15 hihetetlen, de száz százalékig igaz tény sztárokról

  • 2 év ago
  • 26921 Views
  • 8 10
Denzel Washington ujja időnként kiugrik a helyéből - íme 15 hihetetlen, de száz százalékig igaz tény sztárokról

A gazdag és híres emberek életét az egész világ figyelemmel kíséri. Az igazi rajongók minden részletet ismernek sztárjaik életrajzából és mindennapi tevékenységéből. Van azonban néhány tény, amit még a sztárok is igyekeztek eltitkolni vagy éppen beszélnek róla.

9) Dwayne Johnson szelfi rekordja.

 Dwayne Johnson szelfi rekordja.

A londoni San Andreas filmpremier alatt Dwayne rekordot döntött: 105 szelfit készített rajongóival 3 perc alatt. Nem is beszélve arról, hogy saját rekordját döntötte meg. Korábban ugyanis csak 75 képre futotta három perc leforgása alatt. A Guiness rekordok könyvének zsűrije elismerte, hogy a képek jó minőségűek voltak, és az arcok felismerhetőek voltak rajtuk. A színész igazi szelfi rajongónak vallja magát.

10) Shakira mint Facebook királynő?

Shakira

Ha Dwayne Johnson a szelfik királya, Shakira lehetne a Facebook királynője. Az ő rekordja egy kissé szokatlan: ő az, aki először 100 millió like-kal rendelkezett a világon. Lenyűgöző, mi?

11) Jason Statham-nak komoly sport karriere volt.

Mielőtt meghódította Hollywood-ot, Jason Statham volt utcai kereskedő, modell, és vándorszínház színésze is. 12 évig Nagy-Britannia nemzeti úszóbrigádjába tartozott. Még versenyeken is részt vett.

12) Gary Oldman mint pocsék színész?

Gary Oldman

Gary Oldman, a legjobb brit színész nem került be a neves filmakadémiába, a The Royal Academy of Dramatic Art-ba. Azt tanácsolták neki, hogy keressen valami mást a színészkedés helyett. Gary Oldman-nek azonban volt egy álma, amit végül megvalósított.

1 2 3 4