Denzel Washington ujja időnként kiugrik a helyéből – íme 15 hihetetlen, de száz százalékig igaz tény sztárokról

  • 2 év ago
  • 26869 Views
  • 8 10
Denzel Washington ujja időnként kiugrik a helyéből - íme 15 hihetetlen, de száz százalékig igaz tény sztárokról

A gazdag és híres emberek életét az egész világ figyelemmel kíséri. Az igazi rajongók minden részletet ismernek sztárjaik életrajzából és mindennapi tevékenységéből. Van azonban néhány tény, amit még a sztárok is igyekeztek eltitkolni vagy éppen beszélnek róla.

5) Oprah Winfrey csupán álnév?

Oprah Winfrey

Ha hiszed, ha nem, Oprah igazi neve Orpah Gail Winfrey. Orpah (magyar változata Orpa) egy bibliai szereplő neve. Orpah-t ma mindenki Oprah-ként ismeri egy egyszerű elírás miatt.

6) Benedict Cumberbatch-et Dél-Afrikában elrabolták.

Benedict Cumberbatch

2005-ben Benedict és két barátja emberrablás áldozatául esett Dél-Afrikában. 6 felfegyverzett bűnözőnek sikerült megközelítenie a színész és társai kocsiját, majd megkötözték őket és elhajtottak velük. Szerencsére hamar elengedték a foglyokat, akikre egy arra járó ismeretlen talált rá az úton. Benedict így emlékszik vissza az idegen önzetlen segítségére: „Belenéztem ennek az embernek az arcába, és sírva fakadtam, annyira hálás voltam neki. Borzasztóan átéreztem az élet értékét.”

7) Steve Buscemi is beállt túlélőket keresni a szeptember 11-i terrortámadás után.

AZ 1980-as években Steve Buscemi tűzoltóként dolgozott New Yorkban. A szeptember 11-i tragédia után újra eredeti munkáját kezdte el végezni egy kis időre. Sokakkal együtt ő is túlélők után kutatott. 2012-ben Buscemi a Sandy hurrikán pusztítása után is segédkezett. Hosszú évekig sikerült eltitkolnia közreműködését és önzetlenségét.

8) Egy hihetetlen szülinapi üdvözlőlap Robert Downey Jr. részére.

Robert Downey Jr. milliónyi rajongót tudhat maga mellett, számtalan kínai embert is beleértve, akik a színésznek születésnapi üdvözlőkártyát is adtak. Ez azonban nem mindennapi papírlap: 5339 ember aláírta.

1 2 3 4