A 10 kedvenc filmünk Kevin Costner-től, amiket mindenképpen látnod kell

  • 2 év ago
  • 13812 Views
  • 4 1
A 10 kedvenc filmünk Kevin Costner-től, amiket mindenképpen látnod kell

Kevin Costner amerikai színész, producer és rendező, azaz három az egyben. Színészként ismerik a legtöbben, ám legnagyobb sikerét rendezőként érte el, amikor is kiérdemelte az Oscar-díjat a Farkasokkal táncoló című filmjéért.

3. Aki legyőzte Al Caponét (The Untouchables, 1987)

Aki legyőzte Al Caponét (The Untouchables, 1987)

Egy egyszerű körzeti ügyész a lehetetlenre vállalkozik, amikor azt a célt tűzi ki maga elé, hogy kézre keríti az Egyesült Államok első számú közellenségét, Al Capone-t (Robert De Niro). A maffiózó a zsebébe tartja egész Chicagót, Ness (Kevin Costner) azonban nem hátrál meg, és kis csapatával mindent megtesz azért, hogy a rácsok mögé dugja minden idők egyik legelvetemültebb bűnözőjét.

2. Farkasokkal táncoló (Dances With Wolves, 1990)

Farkasokkal táncoló (Dances With Wolves, 1990)

Dunbar hadnagy (Kevin Costner), akit az amerikai polgárháború frontjáról helyeztek át a Sedgewick erődbe, hogy ott magányosan állomásozzon, száműzetésében kapcsolatba kerül a közelben táborozó sziú indiánokkal. A sziúk és az amerikai katona először gyanakvással, majd mind inkább elfogadással és nyitottsággal közelednek egymás felé. Dunbar összebarátkozik a törzsfőnökkel, Tíz Medvével (Floyd Red Crow Westerman), a harcossal (Rodney A. Grant), sőt a szerelem is rátalál a sziúk közt nevelkedett fehér nő, Álló Ököl (Mary McDonnell) személyében. Az idill azonban nem tarthat örökké…

1. Hullámtörők (The Guardian, 2006)

Hullámtörők (The Guardian, 2006)

Ben Randall (Kevin Costner) igazi legenda a parti őrség vízi mentői között, ám egy balul sikerült mentési akció során elveszíti csapatát, és lelkileg összezuhan. Hogy összeszedje magát, visszavonul, és a tanítást választja egy kiképzőközpontban. Itt találkozik a fiatal úszóval, Jake-kel (Ashton Kutcher), aki minden áron vízi mentő akar lenni. Ahogy Randall, úgy Jake is a múlt kísértete elől menekül.

8 filmes hiba, amelyet először alig lehet észrevenni

(Történetek forrása)

//Lina//

1 2 3