10 kevert sztárpár, melyek bizonyítják, hogy a szerelem nem ismer határokat

  • 3 hónap ago
  • 27576 Views
  • 3 7
10 kevert sztárpár, melyek bizonyítják, hogy a szerelem nem ismer határokat

Az ellentétek valóban vonzzák egymást! Íme néhány világhírű szerelmespár, melynek felei az élő példák arra ez az elv nemcsak a rövid afférokra, hanem a hosszú távú kapcsolatokra is igaz. Míg két ember számára fontos, hogy hasonló értékrenddel bírjanak, ha egybe akarnak kelni, ki mondta, hogy a bőrszínnek és a származásnak is meg kell egyeznie? Az átlagos szó sok mindenre használható: a divat, az életmód és a házasság is lehet „hétköznapi”.

7) Robert De Niro és Grace Hightower

 Robert De Niro és Grace Hightower

A kétszeres Oscar-díjas Robert De Niro és Grace Hightower 1997 óta házasok. Kapcsolatuk a bizonyíték arra, hogy tündérmesék igenis léteznek. Grace egy étteremben volt hostess, ahová későbbi férje egyszer betért. Grace szerint a legviccesebb az egészben az volt, hogy először nem ismerte fel a sztárt, és még le is rázta, mert idegesítette őt a férfi. A pár két gyermeket nevel: a 20 éves Elliot-ot és egy pótanya segítségével 7 éve világra hozott kislányt, Helen Grace-t.

8) Woody Allen és Soon-Yi Previn

Woody Allen és Soon-Yi Previn

Woody Allen és Soon-Yi Previn sokak számára vitatott és zavaró. Azt megelőzően, hogy Wood Allen felesége lett, Mia Farrow örökbefogadott gyermekeként végignézte, ahogy a férfi udvarol a nevelőanyjának. Később Woody úgy nyilatkozott, hogy sosem gondolta volna, hogy ez a futó kaland még komoly fordulatot tartogathat. Bár az ezt követő évek tartogattak botrányokat, a pár végül Velencében összeházasodott 1997-ben. Ma két örökbefogadott gyermeket nevelnek, Bechet-t és Manzie-t.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük