10 kevert sztárpár, melyek bizonyítják, hogy a szerelem nem ismer határokat

  • 3 hónap ago
  • 27577 Views
  • 3 7
10 kevert sztárpár, melyek bizonyítják, hogy a szerelem nem ismer határokat

Az ellentétek valóban vonzzák egymást! Íme néhány világhírű szerelmespár, melynek felei az élő példák arra ez az elv nemcsak a rövid afférokra, hanem a hosszú távú kapcsolatokra is igaz. Míg két ember számára fontos, hogy hasonló értékrenddel bírjanak, ha egybe akarnak kelni, ki mondta, hogy a bőrszínnek és a származásnak is meg kell egyeznie? Az átlagos szó sok mindenre használható: a divat, az életmód és a házasság is lehet „hétköznapi”.

4) Kim Kardashian és Kanye West

Kim Kardashian és Kanye West

Ennek a párnak minden pillanatban meggyűlik a baja a médiával: a lesifotósok örökösen arra vágynak, hogy lencsevégre kapják a celeb páros minden mozdulatát. Nem nagy felfedezés azt mondani, hogy Kim és Kanye alkotják a 21. század legmenőbb és legtöbbször emlegetett sztárpárját. Hivatalosan 2014. május 24-én házasodtak össze, nem sokkal azután, hogy Kim elvált második férjétől, az NBA játékos Kris Humphries-től. Három gyermekük van, egy kislány, North (4 éves), egy kisfiú, Saint (2 éves), és egy második kislány, Chicago, akit pótanya hordott ki.

5) Matthew McConaughey és Camila Alves

Matthew McConaughey és Camila Alves

A ma már odaadó férj és 3 gyermek büszke apja, Matthew McConaughey az a fajta színész, akiről sokáig azt állították, hogy sohasem fgo megállapodni és családos emberré válni. Amikor azonban 2006-ban megismerte Camila Alves-t, a lehetetlen megvalósult. A pár 13 éve boldog házasságban él. Három aranyos gyereket nevelnek: két kisfiút, Levi-t (11 éves) és Livingston-t (6 éves), valamint egy kislányt, Vida-t (9 éves).

6) Josh Holloway és Yessica Kumala

Josh Holloway és Yessica Kumala

A Lost – Eltűntek című film révén James “Sawyer” Fordként ismertté vált Josh Holloway hosszú udvarlás után házasodott össze 2004-ben az indonéz származású, kínai felmenőkkel is rendelkező  Yessica Kumala-val. Két gyermeküket, egy kislányt, Java Kumala-t (9 éves) és egy kisfiút, Hunter Lee-t (4 éves) közösen nevelik.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük