10 híres gyerekszínész, akinek a karrierje érdekes fordulatot vett

  • 11 hónap ago
  • 79518 Views
  • 10 10
10 híres gyerekszínész, akinek a karrierje érdekes fordulatot vett

Számtalan olyan sztár van, akinek a felemelkedését és hullámvölgyeit gyerekkoruktól figyelemmel kísérjük. Tanúi vagyunk felcseperedésük folyamatának. Ki gondolta volna, hogy Macaulay Culkin, mindenki kedvenc Kevinje a Reszkessetek, betörők! című filmből olyan nehéz időszakon fog átmenni, ami nemcsak a karrierjét teszi tönkre, hanem az életét is veszélybe sodorja? Az egyik legnagyobb nehézség, amivel a nagyon fiatalon befutott színészek szembenéznek, az a kamera kártékony hatása a viselkedésükre és fejlődésükre.

7) Alyssa Milano

Alyssa Milano

Alyssa Jayne Milano hétévesen kezdte színészi karrierjét. A bébiszittere a szülei beleegyezése nélkül vitte el az Annie című Broadway musical meghallgatására. Alyssa-t negyedmagával választották ki 1500 kislány közül. 1989-tól 1992-ig meg lehetett vásárolni Milano zenés „bubblegum pop” albumát, ami platinás lemez lett Japánban. Elmondása szerint az segítette őt a divatipar felé, amikor apjával és testvérével baseball meccseket nézett. Ami miatt a legbüszkébb, az az, hogy ő lett az UNICEF nagykövete.

8) Willow és Jaden Smith

Willow és Jaden Smith

Ez a világhírű testvérpár Will Smith és felesége, Jada gyermekei, akik nem törődtek bele, hogy szüleik hírneve árnyékában éljenek. A 19 éves Jaden és a 17 éves Willow berobbantak Hollywood-ba. Jaden sokaknak ismerős lehet A Föld után (After Earth) című filmből, melyben apjával közösen játszanak. A karate kölyök (Karate Kid) egy másik kasszasiker, melyben Will Smith fia szerepel. Mindeközben Willow a Legenda vagyok (I Am Legend) révén vált ismertté, természetesen ő is apja mellett játszik. 2010-ben a zenés sikerlisták élére került „Whip My Hair” című dalával.

1 2 3 4