Ez a 10 kedvenc filmünk Brad Pitt-től, amiket mindenképpen látnod kell

  • 3 év ago
  • 8841 Views
  • 2 0
Brad Pitt 10 legjobb filmje, amit mindenképpen látnod kell

Brad Pitt színészként a Thelma és Louise című filmmel robbant be a köztudatba 1991-ben. 1995-ben a Hetedik című bűnügyi thrillerben és a 12 majom című sci-fiben nyújtott alakításával kivívta a kritikusok elismerését; utóbbi szerepért Golden Globe-díjat és Oscar-jelölést kapott. Azóta is folyamatosan gyártja a minőségibbnél-minőségibb produkciókat.

3. Hetedik (1995)

Hetedik (1995)

David Mills (Brad Pitt) újonc nyomozó és társa, a nyugdíjba készülő William Sommerset (Morgan Freeman) egy elvetemült sorozatgyilkos után nyomoz, aki a bibliai hét fő bűn szerint szedi áldozatait, és kegyetlensége nem ismer határokat. Módszerei nem csak a fiatal, lobbanékony nyomozót döbbentik meg, hanem sokat látott, higgadt társát is. A nyomasztóan izgalmas történet olyan végkifejletet tartogat, ami valóban csak egy zseniális bűnöző elvetemült tervében valósulhat meg.

2. Harcosok klubja (1999)

Harcosok klubja (1999)

Jack azt gondolja, hogy teljesen normális és kiegyensúlyozott életet él, hollott utálja a munkáját, terápiás csoportokba jár, és csak Marlával tudja megértetni magát. Élete gyökresen megváltozik, amikor találkozik a normálisnak és kiegyensúlyozottnak egyáltalán nem nevezhető Tylerrel, aki olyan dolgokra döbbenti rá, amiről már rég elfeledkezett. Létrehoznak egy titkos csoportot, ami nemet mond a fogyasztói társadalomra, és egyre ijesztőbb eszközökkel érvényesítik akaratukat, egészen addig, amíg Jackben felmerül a kérdés: ki is irányít kit?

1. Becstelen brigantyk (2009)

Becstelen brigantyk (2009)

Quentin Tarantino filmje a II. világháború ideje alatt, Franciország német megszállásának első évében játszódik. Shosanna Dreyfus (Mélanie Laurent) családját a lány szeme láttára végzi ki Hans Landa (Christoph Waltz) náci ezredes, melyet követően Shosanna Párizsba menekül, ahol ahol új identitásra tesz szert, és egy mozi tulajdonosa és üzemeltetője lesz. Eközben a „Brigantyk” névű osztag Aldo Raine (Brad Pitt) hadnagy vezetésével csatlakozik Bridget Von Hammersmark (Diane Kruger) német színésznőhöz és titkosügynökhöz egy akcióban, melynek célja a Harmadik birodalom vezetőinek kiiktatása. Egy mozi bejáratánál végül összefutnak a szálak, ahol Shosanna a saját bosszútervét készül végrehajtani.

A 10 leghíresebb apa-fia páros a filmvilágból

(Történetek forrása)

//Lina//

1 2 3