10 fura sztárpár, akikről nem gondoltad volna, hogy együtt vannak

  • 3 év ago
  • 28635 Views
  • 4 1
10 különleges sztárpár, akikről nem gondoltad volna, hogy együtt vannak

Nem csak a hétköznapi életben, hanem a sztárvilágban is előfordul, hogy egy házaspár, akik látszólag nem feltétlenül illenek össze, évek óta együtt vannak. Vannak, akiket évtizedek választanak el egymástól, vannak, akiket, kis túlzással méterek különböztetnek meg egymástól és mégis boldogok együtt. 

7. Liv Tyler és Dave Gardner

7. Liv Tyler és Dave Gardner

A gyönyörű Liv Tyler magasabb, mint a férje, de ez cseppet sem érdekli a színésznőt, szívesen hord magassarkút és nem próbál alacsonyabbnak tűnni. A házaspárnak két gyermeke van és további kettő az előző házasságokból. Nemrégiben Jack Whitehall jelentette be, hogy Liv és Dave házasok.

8. Sacha Baron Cohen és Isla Fisher

8. Sacha Baron Cohen és Isla Fisher

Sacha Baron Cohen egy igazi showman, aki tehetségével többször sokkolta már a nézőket, a nő pedig egy törékeny, szerény színésznő és író. Teljesen különbözően élnek, de azért, hogy működjön a kapcsolatuk, úgy döntöttek, változnak. Isla például áttért a zsidó vallásra. Sacha támogatja Isla Fisher jótékony akcióit, nemrégiben egymilliárd dollárt adományoztak Szíriának. De még mindig nehéz megérteni, hogyan képes Isla elviselni férje őrült dolgait és hogyan lehet Sacha három gyermek rendes édesapja.

1 2 3 4