12 híres színésznő, akik nem hajlandóak kés alá feküdni

  • 11 hónap ago
  • 30590 Views
  • 0 2
12 híres színésznő, akik nem hajlandóak kés alá feküdni

Gyorsan túlzásokba lehet esni a plasztikázással. Egy kis vágás itt, egy kis szilikon ott és máris úgy nézünk ki, mint egy horrorbaba.

(7) Julia Roberts

Julia Roberts

Még 2010-ben foglalta össze tömören az ELLE számára, miért is nem plasztikáztatja magát: “Azt akarom, hogy a gyerekeim tudják, mikor vagyok mérges, mikor vagyok boldog és mikor vagyok valami miatt összezavart.

(8) Drew Barrymore

Drew Barrymore

Szarkalábak ide vagy oda, Charlie angyala bizony nem kér a plasztikázásból. “Csúszós lejtő ez nagyon, egy idő után mindenki kicsit viaszbábusan kezd kinézni. Mindent el fogok követni érte, hogy ne induljak el ezen az úton.” Mi pedig nagyon szorítunk neki, hogy ez sikerüljön.

(9) Eva Longoria

Eva Longoria

A színésznő csak úgy ragyog, a kismamaság igazán jól áll neki, ő pedig mindent elkövet annak érdekében, hogy nyugalomban teljen a babavárás időszaka. Épp ezért nagy ívben tesz az olyan megjegyzésekre, amelyek szerint nem ártana egy kis mellplasztika neki. “Tetszik, hogy kicsik. Sok nők ismerek, akiknek nagy a mellük és emiatt hátfájásra panaszkodnak vagy túlsúlyosnak érzik magukat.” Ő pedig ebből nem kér.

1 2 3 4